Αναβολή δόθηκε στην γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκ

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Κι άλλο πίσω πηγαίνει η ΓΣ της Super League Interwetten που είχε ως θέμα την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, καθώς απουσίαζαν πέντε ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ δεν έδωσαν το παρών στην τηλεδιάσκεψη, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι.

Θυμίζουμε πως το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων παραμένει ανοιχτό, με αρκετές ομάδες να παραμένουν άστεγες. Γι’ αυτό το λόγο και έχουν πάει πίσω διαδικαστικά ζητήματα, όπως το συγκεκριμένο.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας στη Γενική Συνέλευση, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...