Οι ενδεκάδες στο φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μίλαν απόψε στις 21.30

Petite Perle 300×250

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο φιλικό (21:30) με τη Μίλαν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άλλαξε το σχήμα του «τριφυλλιού» από 4-2-3-1 σε σύστημα 4-3-3, θέλοντας προφανώς να θωρακίσει το κέντρο του λόγω του επιπέδου δυσκολίας.

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σιδεράς και Χουάνκαρ η τετράδα -από τα δεξιά προς τα αριστερά- στην άμυνα. Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο και Ρούμπεν στο κέντρο, ενώ στην επίθεση ο Μακέντα θα έχει στήριγμα Χατζηγιοβάνη και Βιγιαφάνες.

Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Ρούμπεν, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Μακέντα.

H Μίλαν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε φιλικό που διεξάγεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Τεργέστη.

Οι «ροσονέρι», λοιπόν, θα παραταχθούν απέναντι στο «τριφύλλι» έχοντας ως σχηματισμό το 4-2-3-1, τον Μενιάν στην εστία και τους Καλάμπρια. Κιάερ, Τομόρι και Ερναντές στα μετόπισθεν. Ενώ Κρούνιτς και Τονάλι θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, με τους Λεάο, Σελεμέκερς και Ρέμπιτς να συνθέτουν την τριπλέτα στην επίθεση και τον Ζιρού τον σέντερ φορ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ