Φιορίν Ντουρμισάι: Ο ΟΦΗ πήρε το πρώτο του στόχο για τη θέση του σέντερ φορ

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Μια υπόθεση, που παλεύει εδώ και αρκετές εβδομάδες ο ΟΦΗ, για την θέση του σέντερ-φορ, φαίνεται να έχει αίσιο τέλος.

Ο 24χρονος (14-11-1996) διεθνής Αλβανός επιθετικός Φιορίν Ντουρμισάι, θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της κρητικής ομάδας, καθώς ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, με τον ποδοσφαιριστή, να υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια, τις επόμενες ημέρες.

Όροι της συμφωνίας, δεν έχουν γίνει γνωστοί, όπως και το αν ο Ολυμπιακός διατηρεί δικαιώματα για τον ποδοσφαιριστή (ποσοστό μεταπώλησης).

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ότι, ο παίκτης που ήταν ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του ΟΦΗ, για την κορυφή της επίθεσης, αποκτήθηκε, έστω και καθυστερημένα.

Ο πρώην παίκτης της Λάρισας, του Αρη, του Πανιωνίου, που ανήκε στον Ολυμπιακό, έρχεται να πλαισιώσει τον Καστάνιος και να αποτελέσει το αντίπαλο δέος, του Ολλανδού επιθετικού για την κορυφή της επίθεσης του ΟΦΗ.

Ο Ολλανδός σκοράρει με μεγάλη δυσκολία και στον ΟΦΗ, ήθελαν έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Ντούρμισαι, ώστε να γεμίσουν την επίθεση τους.

Να σημειωθεί ότι ο Ντούρμισαι, που είχε προτάσεις απο την…μισή Σούπερ Λίγκ 1, ήταν εξ’ αρχής θετικός στο ενδιαφέρον του ΟΦΗ, ωστόσο τον τελευταίο λόγο είχε ο Ολυμπιακός, που είπε τελικά το “ναί”΄.

Ο Ντούρμισαι βέβαια, δεν ήταν στα πλάνα του Μάρτινς, ωστόσο αν ήθελε ο Ολυμπιακός, θα μπορουσε να τον στείλει σε κάποια άλλη ομάδα, όπως έκανε στο παρελθόν με Αρη και Λάρισα.

Οι μεθοδικές κινήσεις τον στελεχών του ΟΦΗ, βοήθησαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία σίγουρα, δίνει επιθετική δύναμη στην κρητική ομάδα, σε μια γραμμή, που φαίνεται να πονάει ο σύλλογος.

Related Articles