Πιστοποιητικό εμβολιασμού- Η διαδικασία για την έκδοσή του

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

ί θα χρειαστείτε

Στην κορυφή των αναζητήσεων μέσω Google βρίσκεται από την Δευτέρα  το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Χιλιάδες πολίτες που είχαν κάνει το εμβόλιο αλλά δεν είχαν εκδώσει πιστοποιητικό εμβολιασμού, έμπαιναν στο Διαδίκτυο προκειμένου να το «κατεβάσουν» στο κινητό τους ή να το εκτυπώσουν για πάσα χρήση.

Πώς, όμως, εκδίδεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού; Πρόκειται για μία απλή διαδικασία που μπορεί να γίνει από τον υπολογιστή μας ή του κινητού μας, μέσω του gov.gr, με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστείτε:

  • τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
  • τον ΑΜΚΑ σας

H βεβαίωση που θα εκδώσετε έχει μοναδικό κωδικό επαλήθευσης και προηγμένη ηλεκτρονική σφραγίδα.

Εάν και για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η έκδοση της βεβαίωσης ηλεκτρονικά, κλείστε ψηφιακό ραντεβού στο myKEPlive για να εξυπηρετηθείτε από υπάλληλο των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) μέσω τηλεδιάσκεψης.

Είσοδος στην υπηρεσία για έκδοση πιστοποιητικού εμβολιασμού ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται πως η έκδοση πιστοποιητικού εμβολιασμού μπορεί να γίνει ένα 24ωρο μετά την πραγματοποίηση της δεύτερης δόσης. Αν λοιπόν ορισμένοι επιχειρείτε να εκδώσετε πιστοποιητικό έχοντας κάνει μόνο την πρώτη δόση, το σύστημα θα τους πετάει εκτός.

Πηγή: cretalive

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...