Πως φτάσαμε στην τραγωδία του Πολύδροσου (video αυτόπτης μάρτυρας)

Petite Perle 300×250

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Λίτσα Τσαντηράκη

Δεν είναι η πρώτη φορά που ξενυχτούν οι κάτοικοι στο Πολύδροσο, ευχόμαστε όμως να είναι η τελευταία…

Αυτή τη φορά πετάχτηκαν έντρομοι όταν άκουσαν τον δυνατό θόρυβο και την πρόσκρουση της μηχανής πάνω στην κολόνα φωτισμού.

Είχαν κινητοποιηθεί αρκετές φορές. Έφτασαν στο σημείο να κλείσουν τον δρόμο για να μη θρηνήσουμε θύματα όπως μας έλεγαν και τότε…

"Κάντε κάτι πριν είναι αργά… Θα θρηνήσουμε θύματα"

Οι προφητικές δηλώσεις τον περασμένο μήνα δεν άργησαν να πραγματοποιηθούν…

Το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο. Οι κόντρες, οι σούζες και οι ταχύτητες που αναπτύσσουν οι νεαροί ήταν βέβαιο ότι θα είχε αυτό το μοιραίο αποτέλεσμα.

Δυο παιδιά ηλικίας 17 και 21 ξεψύχησαν στην "πίστα" του Πολύδροσου…

Δύο οικογένειες θρηνούν για τους δυο λεβέντες που έχασαν τη ζωή τους τόσο πρόωρα και μαζί τους θρηνούμε κι εμείς γιατί δεν πρόλαβαν τα λόγια και οι δηλώσεις να γίνουν πράξη…

Η απόφαση για τις παρεμβάσεις στο Πολύδροσο εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ζωής. Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου στις 9 Αυγούστου ενέκρινε τις παρεμβάσεις. Στη συνέχεια διαβιβάστηκε στην Αποκεντρωμένη για να ελεγχθεί η νομιμότητα της μελέτης. Διαβιβάστηκε στη Διεύθυνση ΠΕΧΩ για να γνωμοδοτήσει για τα τεχνικά θέματα.

Έγινε αυτοψία στο Πολύδροσο, η ΠΕΧΩ έβγαλε την απόφαση και μένει η τελευταία πράξη, να ανακοινωθεί στο ΦΕΚ. "Από μέρα σε μέρα ανακοινώνεται στο ΦΕΚ και είμαστε έτοιμοι να βάλουμε τα σαμαράκια…. Οι πινακίδες και τα σαμαράκια από τις 11 Αυγούστου βρίσκονται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου…" δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργος Πετούσης.

Χωρίς το ΦΕΚ όπως μας εξήγησε τότε τα "χέρια" όλων ήταν δεμένα…

Το ποιος φταίει είναι άλλη κουβέντα… Τώρα είναι η ώρα του θρήνου και του συλλογισμού…

Ας είναι τα τελευταία θύματα της ασφάλτου…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ