ΚΙΝΑΛ: Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την προεδρία και ο Παύλος Γερουλάνος

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε επίσημα υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου για τη θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής είναι πλέον επίσημη.

Μάλιστα, από ώρα σε ώρα αναμένεται η επίσημη επιστολή του κ. Γερουλάνου στην οποία θα ζητάει παράταση της προθεσμίας που λήγει την Παρασκευή, για να μπορέσει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος ΑλλαγήςΒασίλης Κεγκέρογλου, κατέθεσε επίσης τα χαρτιά του, για να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, ζητώντας την παράταση της προθεσμίας που λήγει την Παρασκευή, για να μπορέσει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές.

Οι υποψηφιότητες των Γερουλάνου-Κεγκέρογλου έρχονται στον απόηχο της απόφασης που έλαβε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, να απέχει από τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...