Ζήτησε συγνώμη και αθωώθηκε

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ηράκλειο: Μετανιωμένος στο δικαστήριο ο σεισμόπληκτος που «έσπασε» το δημαρχείο

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 55χρονος κάτοικος χωριού του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, ο οποίος προ ημερών , είχε εισβάλει στο γραφείο του δημάρχου και τα είχε κάνει γυαλιά- καρφιά.

Ο άνδρας είχε μπει εξαγριωμένος στο δημαρχείο, ζητώντας να μάθει γιατί δεν μπορεί να υποβάλλει αίτηση στεγαστικής συνδρομής στο arogi.gov.gr, αφού το σπίτι του έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου και μάλιστα φώναζε στην γραμματέα του δημάρχου κ. Κοκοσάλη και είχε προκαλέσει ζημιές στο γραφείο της, με αποτέλεσμα η γυναίκα μετά το αρχικό σοκ να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του.

Ο 55χρονος συναισθηματικά φορτισμένος ζήτησε συγνώμη για το επεισόδιο που προκάλεσε και ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν πάνω στην αγανάκτησή του για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να υποβάλλει δήλωση αποζημίωσης.

Τελικά αθωώθηκε καθώς η υπάλληλος του δήμου αποδέχτηκε την συγνώμη του και απέσυρε τη μήνυση σε βάρος του.

creta24.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...