Φωτιά στις φυλακές Αλικαρνασσού: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 33χρονος κρατούμενος

Petite Perle 300×250

Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»

Έχασε τη μάχη με τη… ζωή ο 33χρονος κρατούμενος που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα από φωτιά που είχε ξεσπάσει σε κελί στις φυλακές Αλικαρνασσού.

Ο άτυχος 33χρονος νοσηλευόταν το τελευταίο 10ήμερο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ωστόσο δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του χθες το πρωί.

Την ίδια ώρα, στα νοσοκομεία του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου νοσηλεύονται οι υπόλοιποι δύο κρατούμενοι που επίσης φέρουν εγκαύματα στο σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου όταν δύο αλλοδαποί, 25 και 30 ετών αντίστοιχα, κρατούμενοι στο ίδιο κελί άρχισαν να διαπληκτίζονται για προσωπικές διαφορές.

Η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά 33χρονος Έλληνας, που ήταν στο ίδιο κελί μαζί τους. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Και ενώ η κατάσταση φαινόταν πως είχε ομαλοποιηθεί και το συμβάν είχε τελειώσει, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο κελί τους.

Αποτέλεσμα ήταν να υποστούν σοβαρά εγκαύματα σε όλο τους το σώμα και οι τρεις κρατούμενοι που βρίσκονταν μέσα.

Διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και διασωληνώθηκαν ενώ στη συνέχεια ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και  ο 25χρονος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Ο τρίτος παρέμεινε στο ΠΑΓΝΗ.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ