Η Ελλάδα, η Κρήτη,, σήμερα βιώνει αλλά μια γυναικοκτονία , την 13 από την αρχή του έτους.
Το έγκλημα που διαπράχθηκε σήμερα στην Ιεράπετρα, σοκάρει.
Το θύμα μαχαιρώθηκε από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της.
Η Νεκταρία ήταν 48 ετών , μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, η Νεκταρία, με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου. Η 48χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε 8 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της από τον πρώην σύζυγό της.

Απειλεί να αυτοκτονήσει ο δράστης –Είχε επικοινωνία με το γιο του
Όπως ήδη έχει γράψει η Φωνή του Μαλεβιζίου, συνεχίζονται εδώ και 3 ώρες οι διαπραγματεύσεις μεταξύ αστυνομικών και του 54χρονου που έχει ανέβει σε ψηλό σημείο και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.
Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας που συνομιλεί με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιος του, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του. Στην περιοχή βρίσκονται από νωρίς ασθενοφόρο και όχημα της Πυροσβεστικής, ενώ στη θαλάσσια περιοχή βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού.
Με πληροφορίες από το iefimerida.gr
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

