Υπεγράφη η σύμβαση για την πυρόσβεση στην Αγία Τριάδα

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου  η σύμβαση του έργου «Αναβάθμιση – Ενίσχυση υφιστάμενου συστήματος πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας». Τη σύμβαση υπέγραψε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης, παρουσία της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών Πόπης Τζαβλάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας. Το τελικό ποσό σύμβασης είναι 408.641,85€ με χρονοδιάγραμμα τους 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.          

Με το έργο,  που χρηματοδοτείται από το  ΠΕΠ Κρήτης 2014-2020 (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Ηρακλείου), αναβαθμίζεται – ενισχύεται  το σύστημα πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας, όπου η στενότητα του πολεοδομικού ιστού έχει σαν αποτέλεσμα τη δυσκολία ή αδυναμία διέλευσης πυροσβεστικών οχημάτων για την αντιμετώπιση φαινομένων πυρκαγιάς. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή τεσσάρων υπογείων δεξαμενών τροφοδοσίας χωρητικότητας περίπου 30 m3 η κάθε μια με τον απαραίτητο ΗΛΜ εξοπλισμό και την κατασκευή δικτύου πυρόσβεσης μήκους περίπου 1.600 μέτρων, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...