Μεσολόγγι:16χρονος πέθανε μετά από μάχη μιας εβδομάδας στην εντατική

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο 16χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από περιπέτεια μόλις μιας εβδομάδας, χτυπημένος από οξεία εγκεφαλομινιγγίτιδα. Ήταν τόσο άμεσος ο τρόπος που χτύπησε η νόσος το παιδί, που άντεξε μόνο μια εβδομάδα νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο στο Ρίο.

Στα μαύρα «ντύθηκε» το Μεσολόγγι για τον άτυχο Ντίνο, ο οποίος έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Πρόκειται για ένα 16χρονο παιδί που δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή του.

Ο 16χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από περιπέτεια μόλις μιας εβδομάδας, χτυπημένος από οξεία εγκεφαλομινιγγίτιδα. Ήταν τόσο άμεσος ο τρόπος που χτύπησε η νόσος το παιδί, που άντεξε μόνο μια εβδομάδα νοσηλευόμενος στο Ρίο.

Το τραγικό νέο ήταν κεραυνός εν αιθρία για όλο το Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα aixmi-news.gr, οι γονείς του πήραν τη μεγάλη απόφαση μέσα στον πόνο τους να δώσουν ζωή σε επτά ανθρώπους χαρίζοντας τα όργανα του παιδιού τους.

Ένα μεγαλείο ανθρωπιάς που προκάλεσε κύμα συγκίνησης στην πόλη.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...