Στο πλευρό των αγροτών η ΠΕΔ

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ Κρήτης με την συμμετοχή των κ.κ. Γιάννη Κουράκη, Γιώργου Μαρινάκη, Γιάννη Μαλανδράκη, Μανόλη Κοκοσάλη  και  Νίκου Κοκκίνη

Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν σήμερα την Εκτελεστική Επιτροπή ήταν και τα θέματα των Αγροτών της Κρήτης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. 

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση τέθηκαν τα ζητήματατων αγροτικών αποζημιώσεων, η τροποποίηση της ΚΥΑ, η κατανομή των βοσκοτόπων, η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων του αγροτικού κόσμου, αλλά και η παρατηρούμενη περαιτέρω μείωση των επιδοτήσεων, κ.α..

Η  Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ Κρήτης στηρίζει τους Αγρότες και τους Κτηνοτρόφους μας στον διεκδικητικό τους αγώνα για την άρση των εις βάρος τους αδικιών και καλεί την Κυβέρνηση να αναθεωρήσει άμεσα όσες αποφάσεις της έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του Αγροτικού κόσμου του νησιού μας, ο οποίος χρειάζεται πολύπλευρη στήριξη για να αντιμετωπίσει τα συσσωρευμένα προβλήματά του.

Η ΠΕΔ Κρήτης  βρίσκεται αταλάντευτα στο πλευρό των Αγροτών στηρίζοντας την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...