Ήττα στην πρεμιέρα για τον Εργοτέλη

Petite Perle 300×250

Ήττα στην πρεμιέρα για τον Εργοτέλη που γνώρισε την ήττα από τη Ρόδο στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Σούπερ-Λιγκ 2.

Η Ρόδος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 5' μπορεί ο Αδαμάκης να είδε τον Τσέλιο να τον νικάει, ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μακρυδημήτρης με κεφαλιά έβαλε τους Ροδίτες μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο, αν και ο Εργοτέλης είχε κάποιες τελικές, οι οποίες ωστόσο δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ηλιάδη.

Η Ρόδος από ένα σημείο και μετά προσπάθησε ουσιαστικά να διαχειριστεί αυτό το 1-0, το οποίο παρέμεινε ως το τέλος, με τον Εργοτέλη να έχει μαι καλή στιγμή στο 79' για την ισοφάριση, αλλά ο Κουατένγκ είδε τον Ηλιάδη να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ το μακρινό σουτ που επιχείρησε, ενώ και στο 83' η προσπάθεια του Κόνραντ δεν βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις η Ρόδος με τον Σταματελόπουλο έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ.

Ρόδος (Αντωνίου): Ηλιάδης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Μακρυδημήτρης, Εντιαγέ, Μίγγος, Μαρτσάκης (87' Σουλάι), Καψάλης, Παπάζογλου (67' Μαρκόφσκι), Βουργουτζής (61′ Σταματελόπουλος), Αδαμάκης (87' Σάαντο)

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρρι (63' Κοκκίνης), Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα, Πέιος, Βουτσάς (83' Χοσάμ), Μπουτσάκης (83' Αμπντάλα), Μπουρσέλης, Κωστανάσιος (69' Κόνραντ), Κουατένγκ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ