Ο καιρός στο Γάζι: 3ημερη πρόγνωση

Petite Perle 300×250

Συννεφιασμένος παραμένει για μια ακόμα ημέρα ο ουρανός στην περιοχή του Γαζίου, ενώ υπάρχει κι πιθανότητα ασθενούς βροχής στη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 14-17 βαθμούς κελσίου με την υγρασία να αγγίζει το 90% τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 1-2 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

ΓΑΖΙ: A meteo.gr – Ο Καιρός

Για αύριο Πέμπτη, μικρή αλλαγή προβλέπεται να σημειωθεί με αραιές συννεφιές και ανα διαστήματα ηλιοφάνεια. Ως προς τη θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 9-18, με την υψηλότερη να σημειώνεται κατά τις μεσημεριανές ώρες και την χαμηλότερη το αργά το βράδυ, όπου και η υγρασία θα φτάσει ξανά το 100%. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ενώ θα υπάρξει άπνοια το βράδυ μαζί με την πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά:

ΓΑΖΙ: A meteo.gr – Ο Καιρός

Για την Παρασκευή, τα πυκνά σύννεφα επιστρέφουν όπως και οι ασθενής βροχή που αναμένεται κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες. η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8-18 βαθμούς κελσίου με τη χαμηλότερη να σημειώνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής και την υψηλότερη τις μεσημεριανές ώρες, ενώ σχετικά μικρή μεταβολή θα παρουσιάσει η θερμοκρασία κατά τις βραδινές ώρες, όπου θα πέσει από τους 18 στους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

ΓΑΖΙ: A meteo.gr – Ο Καιρός

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ