Μαραθώνας-Θέρισσος 3-3 : Γκόλ και θέαμα στα Καλέσσα

Petite Perle 300×250

Δυναμικά μπήκε ο Μαραθώνας στον αγώνα και μόλις στο 5' λεπτό προηγήθηκε με 1-0 με σκόρερ το Βραχασιωτάκη , με σούτ μέσα από την περιοχή .

Οι δύο ομάδες είχαν δυνατές μονομαχίες στο κέντρο και προσπάθησαν να υπερισχύσουν και να πάρουν την κατοχή της μπάλας .

Η ισοφάριση ήρθε στο 41' για την Θέρισσο όταν ο Ζγκούρι πέρασε όποιν βρήκε μπροστά του και με σούτ έκανε το 1-1 που ήταν το σκόρ του ημιχρόνου .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 46' οι φιλοξενούμενοι με σούτ του Μυτάρα μετά από ασίστ του Ζγκούρι έγραψε το 1-2 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 54΄όταν ο Ρουμπάκης με σούτ έφερε το μάτς στο 2-2 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Μαραθώνας πήρε τον έλεγχο του αγώνα όμως δεν κατάφερε να προηγηθεί ξανά και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού στο 77' ο Κάλλας μετά από κόρνερ και κακό διώξιμο της άμυνας , με σούτ έγραψε το 2-3 .

Η απάντηση του Μαραθώνα ήρθε στο 82' όταν ο Σερλιδάκης εκμεταλεύτηκε μια σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το 3-3 .

Ο προπονητής του Μαραθώνα, κ. Φώτης Γκουζιώτης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε : "
Δεν ήταν ένα καλό ματς για εμάς, προηγηθήκαμε δεν κάναμε καλη διαχείριση, ξερουμε τα προβληματά μας . Η ισοπαλία αυτή ειναι έστω ένας βαθμός. Καλή συνέχεια στη Θέρισσο "

Μαραθώνας: Δρακωνάκης, Σερλιδάκης, Σημαιάκης, Κτιστάκης, Χουστουλάκης, Μάτσα, Ρουμπάκης, Κόρσαβας, Βραχασωτάκης, Σχοιναράκης, Μαγούλιος.

Θέρισος: Αλεβιζάκης, Χιώτης, Πιτσιδιανός, Δρακούλης, Πατελάκης, Γιακουμάκης, Κάλλας, Φραγκιαδάκης(89' Μητσόπουλος), Αθανασάκης(46' Μητάρας), Ζγκούρι, Μανιατάκης(72' Λιαπάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ