Ο Καιρός στο Μαλεβίζι – 3ημερη πρόγνωση

Petite Perle 300×250

Με ηλιοφάνεια ξεκίνησε η σημερινή μέρα στη περιοχή του Μαλεβιζίου, παρά τη χαμηλή θερμοκρασία που φθάνει στους 10 βαθμούς κελσίου. Η ηλιοφάνεια θα παραμείνει καθόλη τη διάρκεια της ημέρες με κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να φθάσει τους 20 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι κι ίσως του ξεπεράσει σε κάποιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Για την Τρίτη ο καιρός αναμένεται πιο καλός με την ηλιοφάνεια να να συνεχίζεται και τα σύννεφα να λιγοστεύουν, ενώ η θερμοκρασία πιθανότατα θα έχει αύξηση κατά 2 βαθμούς, με την ανώτερη να κυμαίνεται στους 22-23 βαθμούς κελσίου. Συνεχίζεται ο νοτιάς, με εντάσεις από 2-3 μποφόρ.

Την Τετάρτη το σκηνικό του καιρού αλλάζει. Οι βροχοπτώσεις έρχονται στο προσκήνιο, από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης και συνεχίζονται σποραδικά στη διάρκεια της ημέρας. Με μικρή σχετικά πτώση της θερμοκρασίας σε σχεση με τις προηγούμενες μέρες, η μέγιστη θερμοκρασία της ημέρας θα είναι οι 19 βαθμοί κελσίου το μεσημέρι. Ο άνεμος θα γυρίσει από νοτιά σε βόρειο βορειοδυτικό, εντάσεως 1-2 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά τη πρόγνωση από το meteo.gr

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ