Εγκαίνια έκανε το cafe-bar BODRUM στο Γάζι (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Έγιναν χθες βράδυ τα εγκαίνια και ο αγιασμός στο νέο cafe-bar BODRUM που βρίσκεται στον κέντρο του Γαζίου με την παρουσία πάρα πολύ κόσμου που τίμησε με την παρουσία τον ιδιοκτήτη Νώντα Μαρή και το συνέταιρο του Γιώργο Σωπασή.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Γαζίου πατήρ-Ευάγγελος Παπουτσάκης, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Νίκος Καλογερής, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετούσης, Γρηγόρης Περυσινάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας.

Μέχρι αργά το βράδυ φίλοι και συγγενείς των ιδιοκτητών πέρασαν από το νέο καφέ στο κέντρο της πόλης του Γαζίου και ευχήθηκαν καλές δουλειές, απολαμβάνοντας τον καφέ και το ποτό τους κυρίως στους εξωτερικούς χώρους της Ελευθερίου Βενιζέλου.

Οι ιδιοκτήτες Νώντας Μαρής και Γιώργος Σωπασής

Οι ετοιμασίες η εξυπηρέτηση και η οργάνωση από το κέτερινγκ που είχε αναλάβει τη βραδιά ήταν άριστη, ενώ και το προσωπικό του BODRUM εξυπηρέτησε με επαγγελματισμό και καλή διάθεση τον κόσμο που συνέρρευσε για να γνωρίσει από κοντά το νέο αυτό χώρο.

Το σκηνικό συμπλήρωνε D.J. που με το πρόγραμμα του από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο κράτησε ψηλά τη διάθεση του κόσμου και απέσπασε θετικές κριτικές από όλους.

Την παράσταση βέβαια έκλεψε το παραδοσιακό αντικριστό που ετοιμάστηκε στο πεζοδρόμιο απέναντι από το μαγαζί και προκάλεσε το θαυμασμό για το άρτιο ψήσιμο του και το σερβίρισμα του.

Ο Νώντας Μαρής και ο Γιώργος Σωπασής όλη τη βραδιά δεν σταμάτησαν να περνούν από τα τραπέζια για να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την παρουσία του στη βραδιά των εγκαινίων και να φροντίζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για την εξυπηρέτηση τους.

Μπορείτε και εσείς να επισκεφτείτε το cafe-bar BODRUM και να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με άριστη εξυπηρέτηση σε ένα εντελώς ανακαινισμένο χώρο που θα σας συναρπάσει.

Η Φωνή Μαλεβιζίου εύχεται στο Νώντα και το Γιώργο καλές δουλειές και κάθε επιτυχία στο νέο κατάστημα που ξεκίνησαν στο Γάζι.

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ