Ράντζα στο διάδρομο της Παιδιατρικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή καταγγελία στην Ομάδα Γυναικών ΟΓΕ από γονείς για τη νοσηλεία των παιδιών τους σε ράντζα στο διάδρομο της Παιδιατρικής κλινικής

Σε απαράδεκτες συνθήκες στο διάδρομο της Παιδιατρικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται παιδιά, όπως μας καταγγέλθηκε από γονείς. Η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς φιλοξενούνται ταυτόχρονα παιδιατρικά, παιδοχειρουργικά και covid περιστατικά, σε περιορισμένο χώρο, γεγονός που οδήγησε στην μετακίνηση κρεββατιών στο διάδρομο.

Παρόμοια καταγγελία έχει γίνει και στο παρελθόν από το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, η οποία μάλιστα έφτασε και μέχρι τη Βουλή, όπου ο Υπουργός Υγείας κος Πλεύρης ισχυρίστηκε ότι δεν πρόκειται για συγχώνευση κλινικών αλλά για  «αναπροσαρμογή», πράγμα που επιτρέπεται λόγω «ελλιπούς πληρότητας» των εν λόγω κλινικών! Όμως η ίδια η πραγματικότητα, διαψεύδει τη λογική της λειτουργίας του νοσοκομείου, με όρους «πληρότητας» σαν να μιλάμε για ξενοδοχειακή μονάδα. Μάλλον οι «κακοί» και «ανεύθυνοι» υγειονομικοί που ευθύνονται για τη διασπορά του κορονοιού μέσα στο νοσοκομείο, έβγαλαν και τα ράντζα στο διάδρομο παρά την «ελλιπή πληρότητα» της κλινικής!

Ζητάμε από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ και το Υπουργείο Υγείας να λάβουν άμεσα μέτρα για να μην επαναληφθούν τέτοιες καταστάσεις, για να προστατευτεί η υγεία και η αξιοπρέπεια των παιδιών μας!

Related Articles