Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαραθώνας με 4-1 τις Δαφνές

Petite Perle 300×250

Μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρας του πέτυχε ο Μαραθώνας στην έδρα του με 4-1 με αντίπαλο τις Δαφνές,με πρωταγωνιστή τον Μάτσα που πέτυχε τρία γκόλ .

Η ομάδα των Καλεσσών είχε αρκετές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι και μόλις με 13 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της , παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς τις νίκης.

Στην αντίπερα όχθη , οι Δαφνές ενώ είχαν την υπεροχή σε διάφορα σημεία του αγώνα δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια γεγονός που ουσιαστικά τους στέρησε τις ελπίδες για νίκη .

Στο πρώτο μέρος και το πρώτο μισάωρο , οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες και μοιρασμένες φάσεις για γκόλ .

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές φάσεις με τους Καρτσώνη να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο μετά από εκτέλεση φάουλ και τον Τζωρακολευθεράκη με σουτ και δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Μαραθώνα .

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 63' ο Μάτσα εκμεταλεύτηκε ασυνεννοησία αμυντικού και τερματοφύλακα και σε κενό τέρμα έκανε το 1-0 .

Τρία λεπτά αργότερα στο 66΄ ο ίδιος παίκτης με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του .

Ενώ στο 70' ο Ρουμπάκης με επέλαση από αριστερά και ευθύβολο σουτ στην αριστερή γωνιά έγραψε το 3-0 .

Το 4-0 ο Μάτσα έκανε χατ-τρικ με σούτ έξω από την περιοχή .

Το γκόλ της τιμής για τις Δαφνές για το 4-1 έγραψε με κεφαλιά ο Καρτσώνης στο 90 ΄ .

Ο προπονητής του Μαραθώνα, κ.Φώτης Γκουζιώτης δήλωσε στην Φωνή Μαλεβιζίου: "Ήταν ένα δύσκολο ματς με έναν πολύ καλό αντίπαλο,θελώ να πώ ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά,αγωνιστήκαμε και παλέψαμε με τις όποιες ελλείψεις και δυσκολίες είχαμε. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και καλή συνέχεια !!"

Συνθέσεις:

Μαραθώνας: Δρακωνάκης, Σερλιδάκης, Κτιστάκης, Σχοιναράκης, Μαγούλιος, Μάτσα, Βραχασωτάκης, Ρουμπάκης, Βιδοζαχαράκης, Μαυροφοράκης, Συκιωτάκης

Δαφνές: Σπανουδάκης, Παπαδάκης, Καλαϊτζάκης, Αργυρούδης, Σηφάκης, Φαρσάρης, Τζωρακοελευθεράκης, Χατζηνικολάου, Καρτσώνης, Αλεξάκης, Πατεράκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ