«Ο κύριος Κ.Ο.Κ.» ολοκλήρωσε το ταξίδι του στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Με τη συμμετοχή παιδιών από τα Δημοτικά Σχολεία Φόδελε, Ροδιάς και Αγίας Πελαγίας ολοκληρώθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας η δράση «Ο κύριος Κ.Ο.Κ. στο Survivor» που οργάνωσε ο Δήμος Μαλεβιζίου και το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου.

Οι μικροί μαθητές με ενθουσιασμό συμμετείχαν σε μία σειρά βιωματικών παιχνιδιών με βασικό στόχο να τα φέρει σε επαφή με τις βασικές αρχές του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που πρέπει να ακολουθούν είτε ως πεζοί είτε ως επιβάτες σε οχήματα.

Η δράση ξεκίνησε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και σε αυτή συμμετείχαν οι μαθητές των τριών τελευταίων τάξεων όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας το πρωί της Παρασκευής, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, που έκανε και την απονομή ενός συμβολικού δώρου στη μαθήτρια που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου συνόδευαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, η οποία είχε την οργάνωση και το γενικό συντονισμό των δράσεων στα Δημοτικά Σχολεία και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Μενέλαος Σκουλούδης.

Ο Μενέλαος Μποκέας είχε επίσης την ευκαιρία να συζητήσει με το Διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιο Καρακούδη τους τρόπους με τους οποίους θα συνεχιστούν οι δράσεις ενημέρωσης για την Οδική Ασφάλεια στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα για τους πολίτες στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ