"Να γίνουν δεκτές οι παρατηρήσεις του ΤΕΕ/ΤΑΚ και να υπάρξει παράπλευρο δίκτυο χωρίς διόδια"

Petite Perle 300×250

Τις θέσεις του επί της νέας χάραξης και της χρηματοδότησης του έργου του ΒΟΑΚ επανέλαβε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Ηρακλείου, Γιώργος Λογιάδης, στην τοποθέτηση που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που είχε ως μοναδικό θέμα το νέο άξονα.

Ο κ. Λογιάδης τόνισε την ανάγκη για λελογισμένη αναβάθμιση του ΒΟΑΚ, αλλά και τη δημιουργία Ηλεκτρικού τρένου απ' άκρη σ' άκρη της Κρήτης.

Επανέλαβε τη θέση του που είναι κατά της κατασκευής με Σύμπραξη Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) που επιβαρύνει πάντα το Δημόσιο, όπως έγινε πρόσφατα με τις αποζημιώσεις από το δημόσιο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ιδιωτικές εταιρείες εκμετάλλευσης, αλλά μέσω του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και μέσω τμήματος των φορολογικών εσόδων από την χρήση των καυσίμων κίνησης σε όλη την Κρήτη.

Το ΜέΡΑ25 έχει τοποθετηθεί επίσης κατά των διοδίων.

Τέλος, ο κ. Λογιάδης αναφέρθηκε στην ανάγκη για την ύπαρξη εναλλακτικού παράπλευρου δικτύου χωρίς διόδια ενώ ζήτησε από τους παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να κάνουν αποδεκτές τις παρατηρήσεις των ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ