Ηττήθηκε στο Ατσαλένιο από τον Πόρο ο Αλμυρός (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Μεγάλο ντέρμπι στο Ατσαλένιο ανάμεσα στον Πόρο και τον Αλμυρό στο εξ αναβολής παιχνίδι της Γ εθνικής με τον Πόρο να παίρνει μία τεράστια νίκη απέναντι στην ομάδα του Γαζίου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο να προηγηθούν και από κει και πέρα με σωστή διαχείριση και καλή ψυχολογία εξαιτίας του γρήγορου γκολ κράτησαν το αποτέλεσμα και πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη δεν είχε σε καμία περίπτωση την ίδια καλή επίδοση που είχε στο ματς της Κυριακής με τη Νεάπολη και πλήρωσε την αστοχία της στο Ατσαλένιο στις λίγες καλές φάσεις που δημιούργησε.

Το σχετικό βίντεο του αγώνα:

Στο 2' ο Νάκα να επιχείρησε ένα μακρινό σουτ με τον Χανιωτάκη να μπλοκάρει.

Στο 4' σέντρα του Τσάτσου, ο Παγώνης μέσα από την περιοχή έπιασε το σουτ λίγο άουτ.

Ένα λεπτό μετά ο Αζίζι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αλμυρού και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0.

Στο 15 κόρνερ του Τουγλή, κεφαλιά Ντιατά, άουτ.

Στο 37' ο Παγώνης έκανε λάθος, ο Ντιατά μπήκε στην περιοχή αλλά πριν προλάβει να εκτελέσει τον Ζαφείρη ο Παπαδομιχελάκης έβαλε σωτήρια το πόδι του μπροστά από τη μπάλα διώχνοντας την σε κόρνερ.

Στο 40' απευθείας φάουλ του Γιαλούση, τρομερή απόκρουση του Ζαφείρη.

Στο 55' σουτ του Αντωνίου από πλάγια θέση, ψηλά άουτ.

Οι συνθέσεις

Πόρος: Ζαφείρης, Νάκας(86' Πλαϊτάκης), Παπαδομιχελάκης, Παγώνης, Μπάμπης, Αριστεινίδης, Αζίζι(86' Πανάγου), Καστελλιανάκης(54' Στεφανάκης), Πήλιος, Λούσι, Τσάτσος(67' Μπέλιτς).

 Αλμυρός: Χανιωτάκης, Αντωνίου(65' Ζέλιος), Τουγλής(90' Κανδυλάκης), Γιαλούσης, Δαμιανάκης(85' Κασαπάκης), Ν'Γκουέμ, Λεόν, Κουράκης(65' Γαρεφαλάκης), Μπρέγκνα(85' Χαϊντίνι), Ντιατά, Ντιονίσιο

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ