Με ανατροπή τα Κανάρια επικράτησαν του Μαραθώνα με 1-2

Petite Perle 300×250

Ο Μαραθώνας υποδέχτηκε στο γήπεδο του στα Καλέσσα τα Κανάρια στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκόρ όμως τα Κανάρια πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου γύρισαν το εις βάρος τους σκόρ σε 1-2 μέσα σε 10 λεπτά . Με την νίκη τους αυτή πλέον βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος .

Ο Μαραθώνας ευτύχησε να προηγηθεί στο 9΄ με 1-0 με σουτ του Ρογδάκη μέσα από την περιοχή .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η αντίδραση από τα Κανάρια ήρθε στο 30΄όταν με καλή κυκλοφορία της μπάλας μέσα στην περιοχή ο Σπανάκης έφερε το ματς στα ίσια σε 1-1 ενώ εννιά λεπτά αργότερα με σούτ ο Μαυροειδής έδωσε προβάδισμα για την ομάδα του σε 1-2 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο πρώτο ημίχρονο, τα Κανάρια είχαν την κατοχή και προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία . Στην αντίπερα όχθη ο Μαραθώνας προσπάθησε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει ευκαιρίες για να μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τα Κανάρια να πετυχαίνουν στο 47' γκολ,το όποιο όμως ακυρώθηκε μέτα από σωστή υπόδειξη για οφσαιντ.

Στην συνέχεια οι αντεπιθέσεις των γηπεδούχων συνεχίστηκαν και σε δύο φάσεις κατάφεραν να πετύχουν γκόλ που όμως δεν μέτρησαν από τον διαιτητή να δείχνει φάουλ και οφσαιντ στις δύο περιπτώσεις .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 80΄ λεπτό τα Κανάρια έχασαν μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσουν το παιχνίδι, όταν σε τετ α τετ ο Πασπαράκης έσκαψε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα ,παραπάνω από ότι έπρεπε και είδε την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δρακωνάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Μαραθώνα να διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία και στην συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ ενός παίκτη του Μαραθώνα με αντίπαλο ποδοσφαιριστή και με άτομο από την κερκίδα .

Κάλο θα ήταν η ένταση του αγώνα να σταματάει με την λήξη του αγώνα και να μη δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και τους φιλάθλους .

Το ποδόσφαιρο οφείλει να έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα ώστε σε αθλητικά πλαίσια, να γίνεται η διεξαγωγή του και να μην γίνονται επεισόδια που προκαλούν δυσάρεστες καταστάσεις .

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Μαραθώνα χρέη προπονητή έχει αναλάβει ο ποδοσφαιριστής Μανώλης Κτιστάκης μετά την αποχώρηση του κ.Φώτη Γκουζιώτη .

Μαραθώνας: Δρακωνάκης, Κτιστάκης, Χουστουλάκης, Σερλιδάκης, Βιδοζαχαράκης (63' Σχοιναράκης), Βραχασωτάκης, Στειακάκης (55' Βερτουδάκης), Ρογδάκης, Μαγούλιος, Ρουμπάκης, Μάτσα

Κανάρια: Παπαδάκης, Μαυροειδής, Πανδερμαράκης (63' Βασιλειάδης), Βασιλάκης Νικ., Γκαρής, Κατσαβούνης, Κτιστάκης (70' Σέλε), Κατσούρι (46' Φοβάκης), Καρπαθάκης (46' Πασπαράκης), Βασιλάκης Μαν. (55' Βασιλείου), Σπανάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ