Σπουδαίο διπλό για Δαμάστα με Κωτούλα 1-0 τη Μινωική

Petite Perle 300×250

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα της Δαμάστας στο Βενεράτο επιβλήθηκε με 1-0 της Μινωικής και διατηρήθηκε στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α1 της ΕΠΣΗ.

Το συγκρότημα του Φάνη Χαλκιαδάκη πραγματοποίησε μία ακόμη πειστική εμφάνιση και απέδειξε ότι διαθέτει ένα ομοιογενές σύνολο με εμπειρία και ικανότητα που δύσκολα μπορεί ο αντίπαλος να καταβάλει.

Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε το παιγνίδι στο γήπεδο της Παλιανής, με τη Μινωική μόλις στο 6΄ να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία του παιγνιδιού όταν ο Χατζηδημητρίου σούταρε έξω από την περιοχή και ο Δανδάλης σε ετοιμότητα απέκρουσε.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο στο 12΄ με το Μπατούνα να επιχειρεί το σουτ από ευνοική θέση και η μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ.

Στο 18΄ η Δαμάστα άνοιξε το σκορ με πλασέ από το φορμαρισμένο Κωτούλα που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του Κλαπάκη. Μετά εις βάρος της τέρμα η Μινωική ανέλαβε την εδαφική υπεροχή, όμως η ομάδα της Δαμάστας ήταν καλά οργανωμένη και με κοντά τις γραμμές της και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Στο 32΄ η Δαμάστα πλησίασε και σε ένα δεύτερο τέρμα όμως το σκαφτό πλασέ του Κωτούλα σταμάτησε στο δοκάρι του Στεφανάκη.

Στην επανάληψη η Δαμάστα με άριστη τακτική κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο 1-0 υπέρ της και να πανηγυρίσει τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Μάλιστα στο 74΄ μπορούσε να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ σε χαμένο τετ-τα-τετ με το Μπατούνα και να καθαρίσει το παιγνίδι.

Η Μινωική προσπάθησε στο Β΄μέρος είχε διαστήματα με την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να καταφέρει ν φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Στο 51΄ ο Ρεμιγιάκης επιχείρησε γυριστό σουτ με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ και στο 68΄ ο Δανδάλης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μαρκόπουλου διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Πατεμτζή και των βοηθών του Δρακουλάκη-Παπαδάκη

ΜΙΝΩΙΚΗ: Στεφανάκης, Καστελλιανάκης, Χατζηδημητρίου, Τσαμπουράκης, Ρεμιγιάκης, Μαρκόπουλος, Μαγάκης(68' Ρουμελιώτης), Ανδρεαδάκης, Ψαράς(60' Σταυρουλάκης), Αστυρακάκης(46' Πατσάκης), Σαραφάλντιν

ΔΑΜΑΣΤΑ: Δανδάλης, Κουτσάκης, Απλαδάς, Μαρκάκης, Πεταλάκης, Αποστολάκης, Κουτσοποδιώτης(80' Κοσμάς), Καραξής(73 Ψωμάς- 89' Τριγώνης λ.τ.), Μπαντούνας(80' Λαμπράκης), Κωτούλας, Κλαπάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ