Γιούχτας-Αλμυρός 1-1: Του "έκλεψαν" τη νίκη στις καθυστερήσεις!!!

Petite Perle 300×250

Σε ένα παιχνίδι που δεν γινόταν να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο λόγο της κατάστασης του γηπέδου στις Αρχάνες, ο Γιούχτας με τον Αλμυρό ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Οι φάσεις ήταν λίγες και από τις δύο ομάδες και με ένα πέναλτι για την κάθε ομάδα είχαμε και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο Αλμυρός σκόραρε στο 91 αλλά ο διαιτητής κύριος Βισκαδούρος έδωσε ένα ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ.

Στο 15' ο Δωματάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά αλλά ο Ζέλιος πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ πριν προλάβει να κάνει την προβολή ο Κατσικοκέρης από κοντά.

Στο 35' ο Δαμιανάκης με ένα αχρείαστο τάκλιν ανέτρεψε στην περιοχή τον Νύκταρη με τον διαιτητή κύριο Βισκαδούρο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσικοκέρης που έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας παράλληλα και το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 46' ο Κοντογιάννης εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια με μία σέντρα σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι το Χανιωτάκη.

Στο 58' η καλύτερη ευκαιρία του Αλμυρού με τον Γιαλούση που έκανε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 61' ο Λεόν εκτέλεσε απευθείας φάουλ πάνω στο τοίχος με τον Αλμυρό να φωνάζει για πέναλτι από χέρι του παίκτη του Γιούχτα που βρισκόταν στο τοίχος.

Στο 70 ο Λεόν σέντραρε στην περιοχή, ο Δαμιανάκης πήρε την κεφαλιά, μπλόκαρε ο Κόλλιας.

Στο 76' ο Πλουσής μπήκε από αριστερά στην περιοχή αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο στην αγκαλιά του Χανιωτάκη.

Στο 81' ο Ενγκουέμ έκανε το σέντρα, ο Κουράκης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κόλλια.

Ένα λεπτό μετά ο Αλμυρός κέρδισε πέναλτι σε κράτημα μέσα στην περιοχή από εκτέλεση κόρνερ με τον Γιαλούση να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί αλλά τον διαιτητή να δίνει επανάληψη. Νέα εκτέλεση του Γιαλούση που και πάλι ευστόχησε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στο 91' ο Κουράκης με κεφαλιά έκανε το 2-1 αλλά ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ γλυτώνοντας τον Γιούχτα από την ήττα στις καθυστερήσεις με τους ανθρώπους του Αλμυρού να φωνάζουν δικαίως.

Συνθέσεις

Γιούχτας: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ψαρράς, Τζανής, Ραπτάκης, Κοντογιάννης, Δωματάς, Κατσικοκέρης, Μέμος, Νύκταρης.

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Αγαπάκης(60′ Ντιονίσιο), Ζέλιος, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Ενγκουέμ, Κασαπάκης(75′ Γαρεφαλάκης), Κουράκης, Μπρέγκνα, Ντιατά, Λεόν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ