Οι Νέοι Αλμυρού επικράτησαν με 2-1 της μαχητικής Ροδιάς

Petite Perle 300×250

Με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα οι Νέοι Αλμυρού πήραν τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι στην Ροδιά που έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία .

Το πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού κύλησε δίχως ευκαιρίες για τις δύο ομάδες που προσπάθησαν να κερδίσουν την μάχη του κέντρου .

Στο 25΄ η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη ανοιξε το σκόρ , όταν μετά από συνδιασμένη προσπάθεια ο Βολιτάκης με σούτ έξω από την περιοχή παραβίασε την εστία του τερματοφύλακα .

Η απάντηση για την Ροδιά ήρθε στο 28' με κοντινό σούτ του Κασσαπάκη στην δεξιά γωνιά .

Το δεύτερο ημίχρονο ξέκινησε με τους Ν.Αλμυρού να έχουν την υπεροχή και επιβάλλουν το ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά .

Στο 73΄ σε μια επίθεση από το κέντρο οι γηπεδούχοι συνδιάστηκαν άψογα και με τελικό αποδέκτη τον Σαμπροβαλάκη με σουτ μέσα από την περιοχή έκαναν το 2-1 , ενώ δύο λεπτά αργότερα είχαν και δοκάρι που τους στέρησε να ανεβάσουν κι άλλο το δείκτη του σκόρ .

Πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα , υπήρξε επεισόδιο μεταξύ δύο αντιπάλων και έπρεπε να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να λήξει ο αγώνας .

Ο προπονητής της Ροδιάς έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία και υποδείξεις των βοηθών .

Νέοι Αλμυρού: Bασιλάκης,Κοκολογιαννάκης,Στρατάκης,Μαστός,Κανάκης,Κοτζαγιώτης(83'Φινοκαλιώτης),Βολιτάκης,Φιτσοδασκαλάκης(65' Σελαμαί),Σαμπροβαλάκης,Δάλλας,Γιούμπα

Ροδιά: Xαρκιολάκης,Βαμβουκάκης,Ξενίδης,Κασσαπάκης,Λεβεντάκης,Μαστροβασίλης(74΄' Παπαδάκης) ,Σταματάκης,Κωστάκης,Μαυραγάκης,Ανδρουλάκης,Μιχαλάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ