Δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ που ήρθε ισόπαλος στις Μοίρες

Petite Perle 300×250

Με το χειρότερο τρόπο έκλεισε ο πρώτος γύρος της Α1 για τον ΠΑΟΚ που γκέλαρε στις Μοίρες και ήρθε ισόπαλος με 1-1 μένοντας 10 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΟΤ. Αν και η ομάδα του Μάριου Σηφάκη προηγήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, δε κατάφερε να κρατήσει το σκορ και ισοφαρίστηκε χωρίς να μπορέσει να βγάλει στη συνέχεια κάποια αντίδραση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αν και απείλησε δεν μπόρεσε να σκοράρει με την καλύτερη φάση του να είναι το δυνατό σουτ του Σακλαμάκη που σταμάτησε όμως στο δοκάρι στο 35' ενώ ο ίδιος παίκτης με το ξεκίνημα του αγώνα δεν μπόρεσε να κερδίσει μέσα από την περιοχή τον Λιουδάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει με σουτ βολίδα του Μπαμπουλάκη στο 50' (0-1).

Οι Μοίρες μετά το γκολ που δέχτηκαν βγήκαν από την άμυνα τους και στο 70' ισοφάρισαν σε 1-1 με φάουλ του Φραγκιαδάκη και κεφαλιά του Μιφτάρι.

Συνθέσεις:

Μοίρες: Λιουδάκης, Χατζάκης (89' Ραπτάκης), Τραορέ, Βατσινάς (60' Γκίνη) Μυφτάρι, Φραγκιαδάκης, Πολυμερίδης Ι. 60' Οικονομάκης), Πολυμερίδης Χ. (75' Ιερωνυμάκης), Αντωνάκης, Κυριακάκης

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Λιοδάκης, Μπαμπουλάκης, Παπαδιός, Ζαρκαδούλας, Πύλιος, Σακλαμάκης (68' Κενδριστάκης), Σκούφος, Μαραθιανός (85' Ρομπάκης), Ανωγειανάκης, Μαγάκης (78' Ξηρός).

Φωτο αρχείου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ