Τελικά χωρίς απρόοπτα η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στον Λυκαβηττό για την αλλαγή του χρόνου

Petite Perle 300×250

Παρά την ανησυχία για αντιδράσεις, δεν υπήρξε κανένα απρόοπτο στην εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων για την αλλαγή του χρόνου με τον Σάκη Ρουβά.

Δίχως απρόοπτα κύλησε η σύντομη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων με τον Σάκη Ρουβά στον Λυκαβηττό για την αλλαγή του νέου έτους. Παρά την ανησυχία που υπήρχε για αντιδράσεις, δεν συνέβη το παραμικρό, υπό τη διακριτική παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας.

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε για περίπου 20 λεπτά στη σκηνή φορώντας ένα κόκκινο σακάκι και τραγούδησε αρχικά κάποια εορταστικά τραγούδια στα αγγλικά και εν συνεχεία το δικό του τραγούδι για την Πρωτοχρονιά, υπό τη συνοδεία 17μελούς ορχήστρας.

Εν συνεχεία υποδέχτηκε στη σκηνή τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, μαζί με κάποια παιδάκια. «Αποχαιρετάμε μια δύσκολη χρονιά. Να ευχηθώ για τη νέα χρονιά υγεία πάνω από όλα, να είναι η νέα χρονιά του αλληλοσεβασμού, της αλληλοκατανόησης και της αλληλεγγύης και να πάρουμε επιτέλους μια πολύ βαθιά ανάσα, που όλοι έχουμε τόσο πολύ ανάγκη», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης, προτού μετρήσουν όλοι μαζί αντίστροφα μέχρι την αλλαγή του χρόνου, που συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα στον Αττικό ουρανό.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ