Σε σημείο μηδέν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς 17 παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν

Petite Perle 300×250

Σε οριακό σημείο έχει φτάσει η κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 17 παίκτες της να επιθυμούν να αποχωρήσουν άμεσα από την ομάδα.

Δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της αυτή την περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την εντός έδρας ήττα από την Γουλβς (0-1) να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η «Daily Mail» μάλιστα αποκαλύπτει ότι έρχεται μαζικό κύμα αποχωρήσεων στο εσωτερικό της ομάδας. Σύμφωνα με το αγγλικό Μέσο, 17 ποδοσφαιριστές των «Κόκκινων Διαβόλων», όντας δυσαρεστημένοι με την υπάρχουσα κατάσταση, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να φύγουν άμεσα από τον σύλλογο..

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Άντονι Μαρσιάλ, Πολ Πογκμπά, Τζέσι Λίνγκαρντ, Έντισον Καβάνι, Χουάν Μάτα, Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, Ντιν Χέντερσον, Ερίκ Μπαϊγί, Φιλ Τζόουνς, Νεμάνια Μάτιτς, Φρεντ, Ντιόγκο Νταλότ και Άξελ Τουανζέμπε, ενώ τέσσερα ονόματα δεν έχουν γίνει για την ώρα γνωστά.

Γίνεται λοιπόν πασιφανές ότι η άφιξη του Ραλφ Ράγκινκ στον πάγκο των «μπέμπηδων» όχι μόνο δεν εκτόνωσε την κρίση στον σύλλογο, τουναντίον τη διόγκωσε.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε από δω και πέρα τι μέλλει γενέσθαι με τους «φευγάτους», με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ πάντως να μην έχει κανέναν λόγο να επιτρέψει την αποχώρηση σχεδόν ολόκληρης της ομάδας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ