Γιάννης Μπέζος:«Δεν με ενδιαφέρει που γράφουν στο διαδίκτυο ότι δεν φωτογραφίζομαι με κόσμο»

Petite Perle 300×250

Μια αποκλειστική συνέντευξη στο «Τι λες τώρα!» παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ και για τη μυθοπλασία που έχει επιστρέψει στην τηλεόραση.

Είπε αρχικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν γινόμαστε εμμονικοί με ένα θέμα ούτε βοηθάμε την κατάσταση, ούτε αποκαλύπτουμε κάτι. Εγώ δεν μπορώ να λέω ό,τι θέλω και αβασάνιστα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασύρουμε ανθρώπους και να χαθεί το μέτρο».

«Να μη φοβούνται και να μιλούν»

«Τα προβλήματα αυτά πάντα υπήρχαν στον χώρο μας και είναι ανθρώπινες αδυναμίες πολύ μεγάλες. Καλό είναι με την αφορμή αυτή οι άνθρωποι να ξεθαρρεύουν, να μη φοβούνται και να μιλούν», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι «ένας νέος ηθοποιός θα έχει συνέχεια στον χώρο ο κόσμος να χαλάσει. Αυτές είναι φοβίες που τις καταλαβαίνω αλλά δεν τις δικαιολογώ».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στο σίριαλ που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ.

«Δεν με ενδιαφέρει αν είναι καθημερινό. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το πώς θα είναι οι συνεργάτες και αν μου αρέσει αυτό που κάνω. Θεωρώ τον εαυτό μου εμπορικό».

Ο ηθοποιός πήρε θέση και για την κόντρα του Τάσου Χαλκιά με την Ιωάννα Μαλέσκου: «Αν ήμουν στη θέση του Τάσου δεν θα έβγαινα καθόλου. Θα ήταν πιο καλό να έλεγε ότι θα βγει κάποια άλλη φορά. Η ένταση στον αέρα δεν κάνει καλό σε κανέναν».

Για τους ηθοποιούς που πήγαν στο Survivor, σημείωσε: «Δεν κρίνω ποτέ τις επιλογές των συναδέλφων μου γιατί δεν ξέρω τι ανάγκες έχει ο καθένας. Το μεροκάματο είναι ιερότερο όλων. Πώς θα ζήσουν οι άνθρωποι αυτοί;».

«Να ανεβαίνει ο πήχης και όχι να κατεβαίνει»

«Η μυθοπλασία υπάρχει αρκεί να μη γίνει φούσκα. Καλό είναι να υπάρχουν σειρές αλλά θα πρέπει να ανεβαίνει ο πήχης και όχι να κατεβαίνει», σχολίασε για τα πολλά σίριαλ που υπάρχουν τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση.

Επίσης, αποκάλυψε ότι του χρόνου σκέφτεται να μην έχει τόσο μεγάλη δραστηριότητα στην τηλεόραση. «Δεν με ενδιαφέρει και να απέχω από την τηλεόραση του χρόνου. Αρκετά. Είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει», είπε.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν τον νοιάζει όταν γράφουν στο διαδίκτυο πως δεν φωτογραφίζεται με κόσμο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ