ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-0: Τρίποντο με την υπογραφή του συνήθη σκόρερ Κούρτιτς και του Λεό Ζαμπά

Petite Perle 300×250

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο 2022 με νίκη επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού με τον συνήθη σκόρερ του, τον Κούρτιτς να βρίσκει δίχτυα για δέκατη φορά και τον Ζαμπά να σκοράρει στην επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής επικρατώντας με 2-0 με τους Κούρτιτς, για μια ακόμη φορά, και τον Ζαμπά στην επιστροφή του στα παιχνίδια του δικεφάλλου να χρίζονται σκόρερ και να δίνουν τη νίκη στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα χάρηκε τόσο πολύ για το τέρμα που σημείωσε που πανηγύρισε έξαλλα και μάλιστα αγκαλιά με τον Λουτσέσκου τον οποίο έριξε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός που είχε να αγωνιστεί εδώ και ένα μήνα ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς να ανεβάσει ρυθμό και είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο 45λεπτο δεν έπαιξε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέβασε την απόδοση του, είχε δοκάρι με το Βέργο και την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1, δεν τα κατάφερε και στα τελευταία λεπτά έδειξε επηρεασμένος από την κούραση και δέχτηκε και δεύτερο γκολ.

Με αλλαγές και οι δύο ομάδες

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς με αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα καθώς λόγω των προβλημάτων κορονοϊού τις προηγούμενες μέρες, των τιμωριών των Ζίβκοβιτς-Άκπομ, και τον τραυματισμό του Καντουρί ο Λουτσέσκου έπρεπε να αλλάξει πολλά πράγματα. Ο Ρουμάνος έβαλε κάτω από το τέρμα τον Πασχαλάκη στα δεξιά τον Λύρατζη και αριστερά τον… φευγάτο Ροντρίγκο ενώ στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Ίνγκασον – Μιχαηλίδης. Στο κέντρο ως δίδυμο αγωνίστηκαν οι Τσιγγάρας-Κούρτιτς έχοντας μπροστά τους τον Αουγκούστο και στην τριάδα της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Μίτριτσα, Μουργκ και Σβιντέρσκι.

Πολλά προβλήματα βέβαια και αλλαγές είχε και η ενδεκάδα του Παναιτωλικού με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει τα προβλήματα κορονοϊού να ταλανίζουν την ομάδα του το τελευταίο δεκαήμερο και να μην μπορεί να παρατάξει μια ομάδα όπως ακριβώς την ήθελε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιάννης Αναστασίου είχε μαζί του στον πάγκο μόλις πέντε ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ο 20χρονος Παρδαλός, ως δεύτερος τερματοφύλακας ενώ δεν είχε στη διάθεση του μεταξύ άλλων τους Αποστολάκη, Χουχούμη, Αντούνες, Ντίας και Ανέστη.

Πηγή: sport24

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ