Διέλυσε την Αναγέννηση Ιεράπετρας με 5-1 ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής ο Αλμυρός που επικράτησε με 5-1 της Αναγέννησης Ιεράπετρας στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Στο πρώτο παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας του Γαζίου ο Μανώλης Παπαματθαιάκης είδε ορεξάτους τους ποδοσφαιριστές, με διάθεση και να αποδίδουν κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο.

Στην εντεκάδα μπήκαν και οι πρόσφατες μεταγραφές με τους αδερφούς Γιάννη και Δημήτρη Κοιλιάρα να παίζουν στο κέντρο μαζί με τον Ενγκουέμ κάνοντας όλο το παιχνίδι του Αλμυρού με πολλά τρεξίματα και καλή δημιουργία του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Γαζίου πήρε μία μεγάλη νίκη που τόσο είχε ανάγκη για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ εθνικής καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τον Αλμυρό να πηγαίνει την επόμενη αγωνιστική στον Άγιο Νικόλαο για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΑΝ, στην συνέχεια θα πάει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Ρούφ, ενώ την 12η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΠΟΑ.

Μόλις στο 2' ο Ντιατά απέναντι στον Τριανταφυλλάκη πλάσαρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και ο Γαρεφαλάκης που ακολουθούσε την φάση με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 6' οι γηπεδούχοι πλησίασαν και δεύτερο τέρμα αλλά το δυνατό σουτ του Δημήτρη Κοιλιάρα τράνταξε το δοκάρι του Τριανταφυλλάκη.

Στο 33' ο Αλμυρός διπλασίασε τα τέρματα του 2-0 με έξοχη κεφαλιά του Ντιατά μετά από σέντρα του Χαιντίνι από δεξιά.

Στο 39' ο Γιάννης Κοιλιάρας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Δαμιανάκης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ

Στο 46' με εντυπωσιακή προσπάθεια ο Γαρεφαλάκης μπήκε στη περιοχή από τα πλάγια, έκοψε στο πέναλτι στον Χαϊντίνι που με εύκολο πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 52' ο Χαϊντέρ έκλεψε τη μπάλα αφού πρώτα έκανε φάουλ στον Ζέλιο που δεν δόθηκε από τον διαιτητή, έκανε την σέντρα σουτ και ο Ενγκουέμ στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1.

Στο 71' σέντρα του Κοιλιάρα Δ., ο Γαρεφαλάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πλάγια.

Στο 77' ο Ντιατά εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Αναγέννησης, άδειασε ένα παίκτη και με ωραίο σουτ έκανε το 4-1.

Στο 84' ο Γιάννης Κοιλιάρας σέντραρε από αριστερά, ο Ντιατά με φανταστικό σουτ ξετίναξε τα δίχτυα του Τριανταφυλλάκη διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Στο 87' ο Γιαλούσης έκανε το απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Συνθέσεις:

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Ντιονίσιο(63' Αγαπάκης), Ζέλιος, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Κοιλιάρας Ι., Ενγκουέμ, Γαρεφαλάκης(79' Αρχοντάκης), Κουράκης(79' Απλαδάς), Κοιλάδας Δ., Ντιατά.

Αναγέννηση Ι: Τριανταφυλλάκης, Πρινιανάκης(46' Χαϊντέρ), Γκαμπάς Χρ., Χατζάκης, Ιωάννου, Μπρούτε, Κουζής, Γκαμπάς Δημ., Μερκούρης, Γουργιώτης(68' Κόκκινος), Φερμίνα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ