Με Τάσο Μπακασέτα να σκοράρει η ανατροπή για την Τράμπζονσπορ κόντρα στη Γαλατά (1-2)

Petite Perle 300×250

Η Τράμπζονσπορ πραγματοποίησε μια τεράστια ανατροπή απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, επικρατώντας με σκορ 2-1, με τον Τάσο Μπακασέτα να σημειώνει το γκολ της ισοφάρισης.

Τι κι αν έχανε 1-0 περίπου πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών αγώνα η Τράμπζονσπορ; Η ομάδα της Τραπεζούντας έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα, κατάφερε να κάνει μια τεράστια ανατροπή και να επικρατήσει με σκορ 2-1 εκτός έδρας της Γαλατάσαραϊ.

Ο Έλληνας μέσος ήταν εκείνος που σημείωσε το γκολ ισοφάρισης στο 84ο λεπτό του ματς, και στη συνέχεια ο Βίσκα ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή, γλιτώνοντας την ομάδα του από ένα τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα.

Το σκορ στην αναμέτρηση είχε ανοίξει η Γαλατά με τον Τσικαλντάου στο 31′, αποτέλεσμα που παρέμενε μέχρι τις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού. Κανείς όμως από την πλευρά των γηπεδούχων δεν περίμενε αυτό θα ακολουθούσε στη συνέχεια.

Αρχικά ο Μπακασέτας πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με ένα τρομερό διαγώνιο σουτ στην κίνηση, μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 84′. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Βίσκα εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Γαλατά και διαμόρφωσε στο 90′ το τελικό 2-1.

Το αποτέλεσμα αυτό κρατά την Τράμπζονσπο στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +9 από την Κόνιασπορ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανώλης Σιώπης πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και βοήθησε κι εκείνος στη μεγάλη αυτή ανατροπή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ