Ανακοίνωση με αιχμές από το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Με μία ανακοίνωση που αφήνει αιχμές ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου παρεμβαίνει σε διάφορες ανακοινώσεις παραγόντων αλλά και κάποιους που μέσω εφημερίδων με σχόλια τους αμαυρώνουν και σπιλώνουν την εικόνα των διαιτητών.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Δεν στέγνωσε ακόμη το μελάνι της ανακοίνωσης μας που καλούσαμε την επιτροπή διαιτησίας ΕΠΣΗ να πάρει θέση για ανυπόγραφα δημοσιεύματα που φωτογράφιζαν διαιτητές ως στημένους και ήρθαν δηλώσεις δυο παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου να ευθυγραμμιστούν και να τα υιοθετήσουν πλήρως.

Τώρα η επιτροπή διαιτησίας σε πλήρη απόγνωση και σύγχυση προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και προαναγγέλλει τιμωρίες σε παράγοντες κλείνοντας τα μάτια στην πηγή του κακού.

Βλέπετε δεν τους ενοχλεί καθόλου όταν διάφορες στήλες σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή αφήνουν μομφές για διαιτητές στημένους, εντολείς προστάτες και παραγγελιές.

Τους πειράζει μόνο όταν τα λένε παράγοντες και προσπαθούν καθυστερημένα να προστατεύσουν τους διαιτητές όχι γιατί τους αγάπησαν ξαφνικά αλλά γιατί φοβούνται ότι τα χειρότερα έρχονται.

Εμείς σαν Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου θα απευθυνθούμε αρμοδίως για να δώσει κάθε ένας τις εξηγήσεις εκεί που πρέπει.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ / ΣΔΠΗ

Related Articles