Έκανε πάρτι ο Μαραθώνας που κέρδισε με 8-0 τους Νέους Μοιρών

Petite Perle 300×250

Ότι ήθελε έκανε στα Καλέσα ο Μαραθώνας κερδίζοντας πολύ εύκολα με 8-0 τους Νέους Μοιρών που δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το 2-0 υπέρ τους, αλλά στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Μαγούλιο η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά και έβαλε 6 γκολ και χωρίς υπερβολή θα μπορούσε να βάλει πολλά ακόμα, αν δεν ήταν στο τέρμα ο πιτσιρικάς τερματοφύλακας Φωτάκης που έκανε πολλές σωτήριες επεμβάσεις.

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντάγκινη στο 5'.

Στο 27' η νεανική ομάδα των Νέων Μοιρών είχε μία καλή στιγμή στο παιχνίδι αλλά το δυνατό σουτ έδιωξε σωτήρια ο Δρακωνάκης.

Στο 43' ο Βιτσαξάκης από μπαλιά του Ντάγκινη βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και με διπλή προσπάθεια και πλασέ έκανε το 2-0.

Οι Νέοι Μοιρών στο 45' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το Μακρυδάκη να περνάει το Δρακωνάκη να πλασάρει στην κενή εστία με τον Παπαδομιχελάκη να απομακρύνει λίγο πριν τη γραμμή της εστίας του.

Στο 67' σέντρα του Μαγούλιο, ο Παπαδομιχελάκης με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 3-0.

Στο 71' ο Ρογδάκης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 73' ο Ρουμπάκης με σδυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-0.

Στο 76' ο Σχοιναράκης με κεφαλιά έγραψε το 5-0.

Στο 80' ο Παπαδομιχελάκης με πέναλτι έκανε το 6-0.

Στο 85' ο Ρογδάκης πέρασε τον τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 7-0.

Το τελικό 8-0 έκανε στο 90' ο Ρουμπάκης με πλασέ.

Συνθέσεις

Μαραθώνας: Δρακωνάκης, Σερλιδάκης(70' Ρουμπάκης), Βιδοζαχαράκης, Παπαδομιχελάκης, Σχοιναράκης, Μάτσα, Βραχασωτάκης, Μαργέτας(46' Μαγούλιος), Βερτουδάκης(36' Ρογδάκης), Ντάγκινης(75' Μαυροφοράκης, Βτσαξάκης.

Νέοι Μοιρών: Φωτάκης, Νικολιδάκης, Σφυριδάκης, Ζεάκης, Τσάφα, Σκαπέρας, Μακρυδάκης Κ.(77' Χαραλαμπάκης), Χριστοδουλάκης, Λενιδάκης, Ζωγραφάκης, Μακρυδάκης Σ.(77' Φανουράκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ