Μαγική μπάλα ο Αγιος Δημήτριος σάρωσε με 4-0 τα Καμίνια

Petite Perle 300×250

Αποδίδοντας φανταστική μπάλα ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο ο Άγιος Δημήτριος συνέτριψε με 4-0 τα Καμίνια.

Οι παίκτες του Νίκου Πατραμάνη κυριάρχησαν σε όλο τον αγώνα και με την μαγικά 4αδα μπροστά Μανιαδή, Μιχελακάκη,Λουλεμεα και Σωτήρχο σε τρελά κέφια πρόσφερε ένα ανεπανάληπτο θέαμα σε όσους τυχερούς βρέθηκαν στο γήπεδο.

Τα Καμίνια προσπάθησαν με Μπελαδάκη και Παπαδάκη Γιάννη να φανούν απειλητικοί , όμως η άμυνα του Αγ.Δημητρίου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης .

Στο 1 από φάουλ του Μπελαδάκη ο Γαλανάκης από κοντά νικήθηκε από τον Παπαδάκη που μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 17 από μπαλιά του Λουλεμέα ο Μιχελακάκης με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Ένα λεπτό μετά από πάσα του Μιχελακάκη ο Σωτήρχος σε τετ α τετ είδε το Μπανασάκη να κάνει φοβερή απόκρουση στο κοντινό σουτ.

Στο 22 μετά από έξυπνη πάσα του Λουλεμέα ο Μιχελακάκης με θαυμάσιο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 26 ένα  σουτ του Λουλεμέα ο Μπανασάκης απέκρουσε σε κόρνερ. στο 35 απ ευθείας φάουλ του Μιχελακάκη ο Μπανασάκης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 36 απο κόρνερ του Λουλεμεα ο Μιχελακάκης αστόχησε με κεφαλιά εξ επαφής.

Στο 50ο λεπτό δυνατό σουτ του Σωτήρχου και εντυπωσιακή αποκρουση του τερματοφύλακα Μπανασάκη.

Στο 72 με ατομική προσπάθεια και σουτ απο πλάγια θέση του μανιαδή έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ και έγραψε το 0-2. Ενώ στο 80 από εκπληκτική ενέργεια και πάσα ασίστ του Μανιαδη ο Σωτηρχος έγραψε 0-3 για την ομάδα του.

Το τελικό 0-4 έκανε το Λουλεμέα με όμορφη ενέργεια και τελείωμα .

ΑΟΚ: Μπανασάκης, Γαλανάκης(79΄ Κατσαμάνης), Σαμαριτάκης, Κολλαρετάκης, Σταματάκης(77΄ Παπαδάκης Σ.), Μπρίνταλος, Μπελαδάκης, Φερετζάκης, Σταυρακάκης, Στρατηγάκης, Παπαδάκης

Άγιος Δημήτριος: Παπαδάκης, Κορνάρος, Κοτέλης, Σαλούστρος, Μιχελουδάκης, Κούπε(70΄ Σχοιναράκης), Λουλεμέγια, Μιχαηλίδης, Σωτήρχος, Μιχελακάκης(76 Γκαγκάκης), Μανιαδής

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ