Δύσκολη νίκη με 2-1 για τη Μικτή Κ15 Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Την δεύτερη σερί νίκη πήρε η Μικτή Κ15 του Ηρακλείου που κέρδισε πολύ δύσκολα τα Χανιά με 2-1. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, η Μικτή Ηρακλείου δεν ήταν καλή, δεν είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ευτύχησε με αρκετή τύχη να ανοίξει το σκορ με μια σέντρα που καταλάθος έγινε γκολ. Από την άλλη πλευρά τα Χανιά αν και είχαν την κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ και αν και ισοφάρισαν σε 1-1 δέχτηκαν γρήγορα το 2-1 με πέναλτι.

Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 18' από πλευράς Ηρακλείου ο Φθενάκης από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ.

Στο 20' ο Φθενάκης από πλάγια αριστερά στην προσπάθεια του να κάνει σέντρα "κρέμασε" τον Χατζηδάκη κάνοντας το 1-0 για το Ηράκλειο.

Στο 40' προώθηση και δυνατό σουτ του Γαλανάκη λίγο άουτ.

Στο 43' σέντρα του Γεωργακάκη, άστοχη έξοδος του Μπουτζοκα κεφαλιά του Πενταράκη άουτ.

Στο 46' από λάθος στην άμυνα του Ηρακλείου ο Πενταράκης ισοφάρισε σε 1-1.

Το Ηράκλειο αντέδρασε άμεσα και κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπραουδάκη από σέντρα του Φθενάκη. Το εκτελεστέ ο καλλέργης, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και έγραψε το 2-1.

Στο 65' φάουλ του Γεωργακάκη δύσκολα ο Μπουτζιοκας απέκρουσε σε κόρνερ.

Συνθέσεις

Μικτή Ηρακλείου: Μπουτζιόκας, Γαλανάκης(55' Λυρώνης) , Κουμάκης, Φαϊτάκης, Βγότζας, Παναγιωτάκης(60' Λυράκης), Καλλέργης, Βιδάκης(55' Σκαρπέδας), Τσαγκαράκης(64' Βαρδάκης), Χότζα(65' Ζερβουδάκης), Φθενάκης.

Μικτή Χανίων: Χατζηδάκης, Μπραουδάκης, Σκοπελίτης, Καλαμαρίδης, Κοσμάς, Ψυστάκης, Γεωργακάκης, Πενταράκης, Κουφάκης, Μωραϊτάκης, Σταματάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ