Απίστευτη απόδοση η Κ15 Ηρακλείου με το το εντυπωσιακό 7-0

Petite Perle 300×250

Εξαιρετική η απόδοση της Κ15 Ηρακλείου απέναντι στην Κ15 Λασιθίου επικρατώντας με το εντυπωσιακό 7-0 κάνοντας έτσι το απόλυτο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές!

Η ομάδα του Λευτέρη Αθανασάκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 4ο λεπτό να απειλήσει την εστία του Λασιθίου με τον Καλλέργη να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει λίγο έξω.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση και στο 6ο λεπτό ο Τρούλος σούταρε από καλή θέση έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Το Ηράκλειο από εκεί και μετά πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και ξεκίνησε να πιέζει την αντίπαλη ομάδα για να πετύχει το γκολ. Στο 8ο λεπτό ο Χότζα βρέθηκε απέναντι από τον Βουζουνεράκη, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο έξω.

Στο 10ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Ζερβουδάκη να κόβει την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Βαρδάκης με πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Λευτέρη Αθανασάκη συνέχιζε να πιέζει ώστε να «καθαρίσει» το ματς και στο 19ο λεπτό το κατάφερε, αφού μετά από πέναλτι, ο Καλλέργης ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τα… πιτσιρίκια του Λευτέρη Αθανασάκη μπήκαν με το πόδι στο…γκάζι και μόλις στο 42ο λεπτό έκαναν το 0-3 με τον Βαρδάκη μετά από ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Καλλέργη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όταν μετά από ωραία ενέργεια πλάσαρε κάνοντας το 0-4.

Το… καταιγιστικό πεντάλεπτο για την ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε με γκολ, όταν ο Βαρδάκης έφυγε μόνος του απέναντι από τον Βουζουνεράκη πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 5-0.

Η Μικτή Ηρακλείου έμοιαζε ασταμάτητη στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58ο λεπτό σκόραρε και έκτο γκολ, όταν ο Χαϊντίνι σέντραρε χαμηλά για τον Ζερβουδάκη και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 6-0.

Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 67ο λεπτό πέτυχε ένα ακόμα τέρμα, όταν βρέθηκα απέναντι από τον Βουζουνεράκη και με εξαιρετική «λόμπα» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 7-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ενδεκάδα της Κ15 ΕΠΣΛ: Βουζουνεράκης, Παπαχατζάκης, Χατζιράι(33′ Σκοκάκης), Αναγνωστόπουλος, Κράστα, Λιοντάκης, Βονίλι, Φωτουλάκης, Τραύλος, Στρατάκης, Τζαράμης

Η ενδεκάδα της Κ15 ΕΠΣΗ: Γκέκα, Λυρώνης, Παπαδάκης, Φαϊτάκης(64′ Βγότζας), Αδαμάκης(64′ Τζιράκης), Μαυρογιαννάκης, Ζερβουδάκης(70′ Τσαγκαράκης), Χαϊντίνι, Βαρδάκης, Χότζα(43′ Κωνσταντακόπουλος), Καλλέργης(43′ Κούκος).

Πηγή: grandsport

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ