Αιχμηρή δήλωση Χάρη Μαμουλάκη με αποδέκτη τον Άδωνι Γεωργιάδη

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή τους πανηγυρισμούς του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη για την κερδοφορία των Jumbo, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Με το ξέφρενο ράλι στις τιμές των καυσίμων να κατατάσσει ως την Ελλάδα την 4η ακριβότερη χώρα της Ευρώπης, με τις αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης να μην έχουν τέλος, με τους λογαριασμούς ρεύματος να προκαλούν σοκ στα νοικοκυριά και να οδηγούν στο λουκέτο χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις, θα περιμέναμε από τον καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργό, προτάσεις και λύσεις στο φλέγον ζήτημα των ανατιμήσεων. Όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Αντ’ αυτού, παρακολουθούμε ένα μπαράζ φλύαρων δηλώσεων, ένα κρεσέντο υποκρισίας και εσχάτως, πανηγυρισμούς – διαφήμιση για τα κέρδη μεγάλης εταιρείας που τον… εξέπληξαν.

Γνωρίζοντας καλά ότι στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, τους παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού. Ο οποίος εδώ και μήνες πληρώνει – και μάλιστα πανάκριβα – την ανευθυνότητα και την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζουν καίρια ζητήματα της καθημερινότητάς του.».

Related Articles