Στο Final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Στους «τέσσερις» του κυπέλλου ΕΠΣΗ πέρασε σήμερα Τετάρτη 16/3 ο Αλμυρός που κέρδισε δύσκολα τον ΟΦΑ με 2-1 στο γήπεδο του Θραψανού.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλμυρός είχε την υπεροχή με τους κεντρικούς του Φραγκουλάκη, Κασαπάκη και Λεόν να φτιάχνουν το παιχνίδι. Αν και ο Ντιατά άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ έχασε δύο ακόμα καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και δεύτερο γκολ. Ο ΟΦΑ ήταν πολύ μαχητικός, προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από τα άκρα με τον Λαδιανό, χωρίς όμως να κάνει κάποια καλή ευκαιρία.

Στο 4' από μπαλιά ακριβείας του Φραγκουλάκη ο Ντιατά με άψογο πλασέ έκανε το 0-1 για τον Αλμυρό.

Στο 16' ο Λεόν έδωσε έτοιμο γκολ στο Ντιατά που μόνος απέναντι στο Χατζιδάκη πλάσαρε ψηλά άουτ.

Στο 28' ο Ντιατά με ωραία προσπάθεια έφτασε απέναντι στο Χατζηδάκη που απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του επιθετικού του Αλμυρού.

Στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΑ μπήκε δυνατά και είχε δύο καλές στιγμές, την μία με τον Μπονατσάκη που σούταρε άουτ και την άλλη με τον αρχηγό του τον Λουλάκη που από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.

Όμως στο 70' ο Λεόν συνδυάστηκε άψογα με τον Κουράκη που με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2.

Ένα λεπτό μετά ο Φραγκουλάκης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Χατζιδάκης απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 80' από κόρνερ του Κουσκόφ, ο Λουλάκης ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή με πλασέ μείωσε σε 1-2 και έβαλε την ομάδα του ξανά μέσα στο παιχνίδι. Όμως αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Αλμυρό να παίρνει δύσκολα την πρόκριση.

Συνθέσεις

ΟΦΑ: Χατζιδάκης, Γκιόκα(84' Βερυκοκίδης), Μουρτζάκης, Σαμωνάκης(58' Ταμπάκης), Τσατσάκης, Κόκκινος, Μπονατσάκης(85' Βισκαδουράκης), Λουλάκης, Λαδιανός(84' Κώστας), Φρόκου, Κουσκόφ.

Αλμυρός: Βλαχάκης, Αγαπάκης, Ζέλιος, Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Κασαπάκης, Χαϊντίνι(56' Μπρέγκνα), Ντιονίσιο(46' Κουράκης), Ντιατά(68' Αρχοντάκης), Φραγκουλάκης, Λεόν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ