Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το 9ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Την Τρίτη 22.03.2022 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Παγκρήτιου Σταδίου   συγκέντρωση για το 9ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που θα διοργανώσει ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός, παρουσία στελεχών του Δήμου Ηρακλείου, εκπροσώπων των συλλόγων, των αθλητικών κέντρων  και φορέων του αθλήματος.

Στην ομιλία του ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, κυκλικής οικονομίας και αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς εστίασε στη βαρύτητα που δίνει ο  ΔΟΠΑΦΜΑΗ, στις αθλητικές δράσεις που αφορούν μικρά παιδιά, την ασφάλεια όσων συμμετέχουν αλλά και την επιτακτική ανάγκη  διαρκής επιμόρφωσης προπονητών, διαιτητών και λοιπών παραγόντων. Τόνισε επίσης τις δυσμενείς επιπτώσεις της πανδημίας στον τομέα του αθλητισμού και σημείωσε ότι η άσκηση  πρέπει να αποτελέσει το μέσο για την σωματική και ψυχική ανάταση των μικρών αθλητών.  Τέλος, αποτίμησε τις τραγικές επιπτώσεις του πολέμου, σε ένα τομέα που θα πρέπει να ενώνει, ωστόσο έχει στερήσει τη συμμετοχή της Ουκρανίας και της Ρωσίας στα αθλητικά δρώμενα για διαφορετικούς λόγους.

Στην τοποθέτησή του, το μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, τόνισε τη δυνατότητα που προσφέρει ο Οργανισμός σε 3,5 χιλιάδες μικρούς αθλητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να ενισχύσουν τις αθλητικές αξίες.

Στη συνάντηση, όπου τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλά για την πανδημία, παραβρέθηκαν επίσης τα υπηρεσιακά στελέχη κ.κ. Γιώργος Καβουσανός,  Γιώργος  Γαυγιωτάκης , Νίκος Δελατόλας  και Βάνα Γαλυφιανάκη καθώς και ο αρμόδιος της ΕΠΣΗ για το παιδικό ποδόσφαιρο κκ Β. Παπαγγελής με τον υπεύθυνο επικοινωνίας κκ Μ. Βαρδαλαχάκη.

Ο  υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος κ. Σωτήρης Συνάνης παρουσίασε  την    προκήρυξη του τουρνουά και επικεντρώθηκε στις αλλαγές  κανονισμών.  

Κοινή πεποίθηση όλων υπήρξε η επιτυχία ενός ακόμα τουρνουά, γεγονός που επισφραγίζεται από την ασφάλεια όλων των παιδιών και την απόλαυση του παιχνιδιού.

Η ηλικία των παιδιών που συμμετέχουν είναι από 5 μέχρι και 15 χρονών.

Στους υπεύθυνους των ομάδων δόθηκε η προκήρυξη των αγώνων, η δήλωση – κατάσταση συμμετοχής και η τροποποίηση των κανονισμών . 

Οι ομάδες δεν θα πληρώσουν παράβολο συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι καταστάσεις συμμετοχής, υποβάλλονται μέχρι την Τρίτη  29.03.2022.

Η ΕΝΑΡΞΗ  ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  09.04.2022.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ