Σαρωτικά τα Κανάρια κέρδισαν με 8-2 τον Μαραθώνα

Petite Perle 300×250

Ένα εύκολο πρωινό είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Κορδονούρη που δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα του Μαραθώνα .

Με πρωταγωνιστή τον Πασπαράκη που πέτυχε τρία τέρματα και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει μια εύκολη νίκη .

Μόλις στο 7ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με 1-0 με σκόρερ τον Βασιλάκη που σκόραρε με κοντινό πλασέ .

Τρία λεπτά αργότερα ο Πασπαράκης με κοντινό σουτ κατάφερε να κάνει το 2-0 για τα Κανάρια ενώ το εντυπωσιακό 22ο λεπτό ολοκληρώθηκε με τον Σπανάκη να κάνει το 3-0 με εύστοχο πλασέ στην απέναντι γωνία .

Ο Μαραθώνας προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε στο 38ο λεπτό με τον Ρουμπάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 3-1.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα Κανάρια κατάφεραν στο 45' να πετύχουν το 4-1 με τον Πασπαράκη που οριακά εντός γραμμής του οφσαιντ που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα ούτε στο δεύτερο μερός με τα Κανάρια να έχουν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Ο Μαραθώνας κατάφερε να μειώνει σε 4-2 με τον Σερλιδάκη , μετά από παράλληλη μπαλιά που δέχτηκε πλάσαρε σε κενό τέρμα .

Το υπόλοιπο του β' ημιχρόνου άνηκε στους γηπεδούχους και στο 55ο λεπτό ο Πασπαράκης έκανε το 5-2 σημειώνοντας έτσι χατ-τρικ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα Κανάρια πέτυχαν και έκτο γκολ με τον Κτιστάκη στο 62' με σουτ μέσα από την περιοχή , ενώ ο Κατσαβούνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-2 με πλασέ πάνω από τον Δρακωνάκη που δεν μπορούσε να αντιδράσει .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

O Αντελαχουί στο 82ο λεπτό με ευθύβολο σούτ έκανε το 8-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα αυτή είναι μια εμφάνιση που η όμαδα του Μαραθώνα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα και να επικεντρωθεί στα υπόλοιπα εναπομείναντα παιχνίδια .

Κανάρια: Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Μαυροειδής, Βασιλάκης Ν., Διγενής, Καταβούνης, Σπανάκης, Πάπα, Πασπαράκης, Βασιλάκης, Πανδερμαράκη.

Μαραθώνας: Δρακωνάκης, Σερλιδάκης, Σχοιναράκης, Παπαδομιχελάκης, Ντάγκινης, Βραχασωτάκης, Ρογδάκης, Σταματάκης, Μάτσα, Ρουμπάκης, Μαγούλιος.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ