Με Πόρο κληρώθηκε ο Αλμυρός στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ

Petite Perle 300×250

Στο μεζεδοπωλείο «Το Κολωνάκι» στον Κρουσώνα, έγινε η κλήρωση του Final Four του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Στην κλήρωση συμμετείχαν οι Ανθεστίωνας, Αλμυρός, ΠΟΑ και Πόρος και βγήκαν τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ. η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου στα γήπεδα της Τυλίσου και του Αλμυρού.

Ο ΠΟΑ είχε την θεωρητικά πιο βατή κλήρωση καθώς κληρώθηκε με τον Ανθεστίωνα, που μπορεί να αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία παρόλα αυτά έχει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο και μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θεωρείται στον πρώτο ημιτελικό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το δεύτερο ζευγάρι του ημιτελικού είναι το Αλμυρός-Πόρος , έκει όπου θα είναι μια δυνατή μονομαχία από δύο πολύ καλές ομάδες που αναμένεται να προσφέρουν γκόλ και θέαμα .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο τελικός, υπενθυμίζουμε θα διεξαχθεί στον Κρουσώνα, το Σάββατο 15 Απριλίου.

Αύριο θα παρθεί η απόφαση αν οι δύο ημιτελικοί, θα έχουν παράταση και πέναλτυ σε περίπτωση ισοπαλίας, καθώς η χρονική διαφορά μεταξύ ημιτελικού και τελικού ειναι μικρή και η κόπωση θα επηρεάσει τις ομάδες που θα προκριθούν .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η προκύρηξη του Κυπέλλου αναφέρει ότι πέναλτυ σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει μόνο για τον τελικό .

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζωρτζογλου πρότεινε να διεξαχθεί ο ένας ημιτελικός στις 3 το μεσημέρι και ο άλλος λίγες ώρες αργότερα στις 6μμ .

Αύριο η ΕΠΣΗ περιμένει εγγράφως τις προτάσεις των ομάδων για να αποφασίσει πως θα γίνει η διεξαγωγή των ημιτελικών και τελικού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κρουσώνα ο κ. Μπουμάκης ήταν άψογος οικοδεσπότης καθώς πρόσφερε ιδανικά εδέσματα και πρόσφερε εκλεκτή φιλοξενία στους στους παρεβρισκόμενους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ