Στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ ο Αλμυρός!

Petite Perle 300×250

Σε ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος ο Αλμυρός πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣΗ κερδίζοντας τον Πόρο με 1-0 και τώρα περιμένει να δει ποιον από τον ΠΟΑ η Ανθεστίωνα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο.

Η ομάδα του Γαζίου ήταν ανώτερη θα λέγαμε με τον κόσμο της να είναι ο 12ος παίκτης και η νίκη ήταν δίκαιη καθώς θα μπορούσε να έχει σκοράρει τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Αλμυρό με τον Λεόν να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ζαφείρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός της ομάδας και με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 12' σέντρα του Ράπτη, κεφαλιά του Πήλιου αρκετά μέτρα άουτ.

Στο 22' ο Καστελλιανάκης στο ύψος της περιοχής σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 26' από εκπληκτική μπαλιά του Λεόν ο Ντιατά βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Ζαφείρης.

Στο 32' ατομική ενέργεια από τον Πήλιο που μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Χανιωτάκης απέκρουσε στη γωνία του.

Στο 35' εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, ο Ενγκουέμ σούταρε μόνος του αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42' ο Δημήτρης Κοιλιάρας σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ζαφείρης.

Στο 45' ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Ζαφείρης έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 50' άλλη μία ωραία μπαλιά του Λεόν, ο Ντιατά βρέθηκε εντός περιοχής, σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο 62' δυνατό σουτ του Φραγκουλάκη, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 70' ο Αριστεινίδης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ντιατά πριν αυτός μπει στην περιοχή και γίνει απειλητικός.

Στο 65' από λάθος του Γιαλούση, ο Καστελλιανάκης μέσα στην περιοχή του Αλμυρού σούταρε αλλά ο Χανιωτάκης απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ.

Στο 89' ο Πόρος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπάμπη αλλά ο διαιτητής κύριος Ζαφείρης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 90' ο Μανώλης Παπαματθαιάκης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και αποχώρησε για τα αποδυτήρια ενώ ένα λεπτό αργότερα, αποβλήθηκε και ο Καλαμιώτης του Πόρου αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίχτες για το φινάλε.

Στο τέλος του παιχνιδιού υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων έπεσαν οι τόνοι.

Συνθέσεις

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Ντιονίσιο, Κοιλιάρας Γ., Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Ενγκουέμ, Μπρέγκνα(75΄Κουράκης), Φραγκουλάκης(85' Γαρεφαλάκης), Ντιατά(75' Κασαπάκης), Κοιλιάρας Δ, Λεόν.

Πόρος: Ζαφείρης, Νάκας(51' Στεφανάκης), Μπάμπης, Παγώνης, Παπαδομιχελάκης, Αριστεινίδης, Αζίζι, Καλαμιώτης, Καστελιανάκης, Ράπτης, Πήλιος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ