Σάρωσε τα μετάλλια ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΕΤΑΣΟΣ από την Αγία Μαρίνα

Petite Perle 300×250

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κουνκγκ Φου Χανγκ Γκαρ ΠΕΤΑΣΟΣ που εδρεύει στο Τσαλικάκι συμμετείχε με 12 αθλητές, έξι από το παιδικό και έξι από το εφηβικό τμήμα, που κατάφεραν να διακριθούν στην κατηγορία ΤΑΟ ΛΟΥ αποκομίζοντας 7 χρυσά, δύο ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια.

Αυτό είναι το επιστέγασμα των προπονήσεων από το Δάσκαλο Γιάννη Παντερή στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επιμονή και τη συστηματική δουλειά από τη μεριά του, που έφερε και τα αποτελέσματα στο 3ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα στο Ρέθυμνο.

Από το παιδικό τμήμα 1η θέση ατομικό ΤΑΟ πήραν οι Αικατερίνη Παντερή, Λυκούργος Πλουμίδης, Αικατερίνη Αντωνάκη και Χρήστος Νεονάκης. Την 3η θέση κατέλαβαν η Δέσποινα Παντερή και ο Δημήτρης Γεωργακάκης.

Στο εφηβικό τμήμα ατομικό ΤΑΟΥ ΛΟΥ 1η θέση πήραν οι Κυριάκος Παντερής και Ιωάννης Κοντογιάννης.

Τη 2η θέση πήραν οι Ζαχαρίας Παντερής, Αλέξανδρος Μουντράκης και Πέτρος Κουτσάκης.

Την 1η θέση στο ομαδικό ΤΑΟ ΛΟΥ κατέλαβαν οι Ζαχαρίας Παντερής, Κυριάκος Παντερής, Γιώργος Σπανάκης Αλέξανδρος Μουντράκης, Πέτρος Κουτσάκης και Ιωάννης Κοντογιάννης.

Ανακοίνωση Συλλόγου:

Ο Αθλητικός Σύλλογος συγχαίρει όλους τους μαθητές τόσο για τις διακρίσεις τους, όσο και για τη γενική παρουσία τους στο πρωτάθλημα. Επίσης ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών για τη στήριξη και συμπαράσταση στην προετοιμασία για τον αγώνα των παιδιών.

Ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ