Τρία βραβεία για τον Δήμο Ηρακλείου στα Tourism Awards 2022

Petite Perle 300×250

Σημαντική διάκριση για τον Δήμο Ηρακλείου στα Tourism Awards 2022, όπου κατάφερε να αποσπάσει τρία βραβεία, δύο χρυσά και ένα χάλκινο. Συγκεκριμένα ο Δήμος έλαβε:
1) Gold (Χρύσο) στην κατηγορία Specialty Travel / Πολιτιστικός Τουρισμός για το Ψηφιακό Κανάλι Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Heraklion Arts and CultureΔήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Εθελοντισμού και Μνημείων // Heraklion Arts and Culture
2) Gold (Χρυσό) στην κατηγορία Experiential travel / Dark tourism για την έκθεση της Μάχης της Κρήτης: «80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» – (20 Μαΐου – 1 Ιουνίου 1941).
3)Bronze(Χάλκινο) στην κατηγορία Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη το οποίο απονεμήθηκε στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. και τον Δήμο Ηρακλείου // "Ηράκλειο"- Ανάπτυξη στη βάση της τήρησης των αυστηρών απαιτήσεων της αειφόρου ανάπτυξης

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαΐου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και τα βραβεία παρέλαβαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αριστέα Πλεύρη και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Η Μηνά Παπαδάκη. Παρούσα στη τελετή βράβευσης ήταν και η προϊσταμένη του τμήματος Πολιτισμού κα Εύη Μαρτιμιανάκη η όποια είχε και την ευθύνη της υλοποίησης της έκθεσης για τα 80 χρόνια από την Μάχη της Κρήτης.
Πρόκειται για την 9η διοργάνωση των Tourism Awards , τα οποία συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους στον χώρο του τουρισμού ενώ οι υποψηφιότητες φέτος ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά.


Το γεγονός ότι ο Δήμος Ηρακλείου βραβεύεται κάθε χρόνο ενισχύει την σταθερή και δυναμική του πορεία στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού.
Περισσότερα στοιχεία για τα βραβεία μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.tourismawards.gr/

Τουρισμός - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ