Επιστροφή στον θρόνο για τη Μίλαν (0-3) την Σασσουόλο

Petite Perle 300×250

Η παρέα των Ζιρού και Ιμπραΐμοβιτς «σάρωσε» με 4-0 τη Σασουόλο και σφράγισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τη Μίλαν μετά απο 11 χρόνια!

Αυτό το πρωτάθλημα ήταν δικό της και το σήκωσε! Η Μίλαν έστησε… πάρτι τίτλου στο «Mapei» με περισσότερους από 12 χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό της, επικράτησε της Σασουόλο (3-0) και κατέκτησε το Scudetto μετά από 11 χρόνια.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ολιβιέ Ζιρού, που πέτυχε δύο γκολ, ενώ ο Κεσί διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με το οποίο οι «ροσονέρι» έφτασαν στην κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους, πιάνοντας την αιώνια αντίπαλο τους Ίντερ, που τερμάτισε 2η.

Η Μίλαν επιβλήθηκε με 3-0 της Σασουόλο και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Serie A.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έπαιζε για δύο αποτελέσματα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής αφού της αρκούσε και η ισοπαλία για να πάρει τον τίτλο. Οι Μιλανέζοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με μεγάλη άνεση.

Ο Ζιρού άνοιξε το σκορ στο 17' και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων ένα τέταρτο αργότερα. Ο Κεσί στο 36' έκανε το 0-3 για τη Μίλαν. 

Οι «ροσονέρι» έφτασαν τους 86 βαθμούς και κατέκτησαν τον τίτλο. Η Μίλαν επέστρεψε στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος μετά από 2011.

Αυτό είναι το 19ο πρωτάθλημα για τους «ροσονέρι». Η Μίλαν έφτασε την Ίντερ, που είχε κατακτήσει τον τίτλο την περασμένη σεζόν. 

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι επιβλήθηκε με 3-0 της Σαμπντόρια την τελευταία αγωνιστική και τερμάτισε στη δεύτερη. Η Ίντερ, που πριν λίγες εβδομάδες κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας απέναντι στη Γιουβέντους ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 84 βαθμούς.

Οι «νερατζούρι» πήραν τη νίκη με τρία γκολ σε οκτώ λεπτά. Ο Ιβάν Πέρισιτς άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό. Με δύο γκολ του Κορέα (55', 57') η Ίντερ έφτασε στο 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ