Ηττήθηκε στα πέναλτυ η Μικτή Κ15 Ηρακλείου από τα Μικτή Κ15 Χανίων (2-2)

Petite Perle 300×250

Τα Χανιά πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, επικρατώντας του Ηρακλείου με 7-6 στα πέναλτι, ενώ με σκορ 2-2 είχε ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια.

Ο Πρωτοπαπαδάκης ήταν ο ήρωας των Χανίων στην διαδικασία, καθώς απέκρουσε συνολικά δύο πέναλτι, ενώ με δική του εκτέλεση έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά.

Το Ηράκλειο μπήκε δυνατά και μόλις στο 2′ απείλησε, με τον Καλλέργη να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Πρωτοπαπαδάκη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, τα Χανιά απείλησαν, με τον Σεληνιωτάκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ να εκτελεί απευθείας και τον Μπουστζιόκα να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία την μπάλα.

Και στο 15′ μετά από ατομική προσπάθεια Καλλέργη, έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Τσαγκαράκης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 για το Ηράκλειο.

 Τα Χανιά προσπάθησαν να αντιδράσουν και δύο λεπτά αργότερα έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σεληνιωτάκης πήδηξε ψηλότερα στο δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Λευτέρη Αθανασάκη, οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κα κυνηγούσαν ένα δεύτερο τέρμα.

Στο ημίωρο έχασαν τεράστια ευκαιρία, με τον Βαρδάκη με σουτ μέσα στην περιοχή να αναγκάζει τον Πρωτοπαπαδάκη σε σπουδαία επέμβαση!

Η υπεροχή του Ηρακλείου μεταφράστηκε σε ένα δεύτερο γκολ ξανά με τον Τσαγκαράκη,ύστερα από σέντρα του Καλλέργη, οι αμυντικοί των Χανίων δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Τσαγκαράκης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 του Ηρακλείου.

Τα Χανιά μπήκαν αποφασιστικά και έκαναν την πρώτη φάση, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του ημιχρόνου, καθώς μετά από κακή έξοδο του Μπουστζιόκα, ο Φαΐτάκης πρόλαβε να διώξει πριν ο Λαγογιάννης στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Σεληνιωτάκης με προβολή μειώνει για τους τυπικά γηπεδούχους σε 1-2 , ωστόσο το γκολ σήκωσε έντονες αντιδράσεις από τον πάγκο του Ηρακλείου. 

Αρχικά ο επόπτης είχε σηκώσει το σημαιάκι, ο διαιτητής ωστόσο έδειξε "παίζεται", με τους αμυντικούς του Ηρακλείου να έχουν σταματήσει το παιχνίδι, ωστόσο η φάση ολοκληρώθηκε κανονικά.

Το γκολ έδωσε "φτερά" στα Χανιά και έφτασαν άμεσα στην ισοφάριση! Μετά από σέντρα, ο κίπερ του Ηρακλείου δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και ο Πιτοπουλάκης με κεφαλιά, ισοφάρισε σε 2-2!

 Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με το Ηράκλειο να ζητάει πέναλτι, με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι. Ούτε ωστόσο οι αλλαγές άλλαξαν άρδην την εικόνα του αγώνα, με το Ηράκλειο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 74′, όταν ο Βιδάκης βρέθηκε απέναντι από τον Πρωτοπαπαδάκη, ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Χανίων ο οποίος μπλόκαρε.

Η διαδικασία των πέναλτυ ήταν αυτή που χάρισε την πρόκριση στην Μικτη Κ15 των Χανιών καθώς επιβλήθηκε με 7-6 αναντίον της Κ15 του Ηρακλείου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΠΣ Χανίων: Πρωτοπαπαδάκης, Μαρκουλάκης, Λυβιάκης, Μαρινάκης, Γκιέργκι, Μαρινάκης, Αθανασάκης, Πιτοπουλάκης (65′ Αδαμάκης), Λαγογιάννης, Σεληνιωτάκης, Δασκαλόπουλος

Στον πάγκο είναι οι: Τριπιράκης, Βογιατζής, Κοκκινάκης, Γυπαράκης, Βαρανάκης, Νικολαντωνακάκης, Κοκάκης, Λεβάκης

ΕΠΣ Ηρακλείου: Μπουστζιόκα, Λυρώνης (80′ Ντουλάκης), Κουμάκης (57′ Παπαδάκης), Φαΐτάκης, Βγόντζας, Παναγιωτάκης, Καλλέργης (57′ Βιδάκης), Χαΐντίνι (64′ Χότζα), Βαρδάκης (64′ Μαυρογιαννάκης) , Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης

Στον πάγκο είναι οι: Κούγιος, , Τζιράκης, Σταματάκης, Ξυλούρης

πηγή: www.grandsport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ