Γνώριμος στις αρχές ο δράστης που πυροβόλησε τον 38χρονο στην 62 Μαρτύρων

Petite Perle 300×250

Γνωστά στις διωκτικές αρχές είναι τα στοιχεία του δράστη που το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 22 Ιουνίου άνοιξε πυρ και τραυμάτισε έναν 38χρονο στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας βίντεο από τα καταστήματα της περιοχής κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη ο οποίος είναι Έλληνας 33 ετών ο οποίος και στο παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολεί τις αρχές.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση σχημάτισαν τη σχετική δικογραφία την οποία και απέστειλαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης όταν οι δύο άνδρες προέβησαν σε καυγά και εξύβριση μεταξύ τους ενώ κινούνταν με τα οχήματα τους στην 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο.

Έπειτα από 10 λεπτά κι ενώ τα αίματα είχαν «ανάψει» για τα καλά οι δύο άνδρες στάθμευσαν τα αυτοκίνητα στην άκρη του δρόμου, κατέβηκαν και συνέχισαν τον άγριο καυγά.

Εκεί ο ένας από τους δύο, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στα πόδια τον 38χρονο Ρουμάνο με τον οποίο είχε συμπλοκή και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο του.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι αφού προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική, δίχως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ