Χανιά: Νέο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Petite Perle 300×250

Οι εικόνες από το νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό άξονα Κρήτης λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης κυριολεκτικά παγώνουν το αίμα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το ένα εκ των τριών αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών και δεν άφησε, δυστυχώς, περιθώρια στον οδηγό του να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια.

Νεκρός είναι ένας 58χρονος άνδρας το όχημα του οποίου κινείτο, σύμφωνα με πληροφορίες, με κατεύθυνση το Ηράκλειο όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες προσέκρουσε με διερχόμενο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση τα Χανιά.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων ακολούθησε η πρόσκρουση ενός τρίτου ΙΧ αρχικά στο μοιραίο αυτοκίνητο που διακρίνεται με τις κόκκινες λαμαρίνες και ακολούθως η εκτροπή της πορείας του στο πρανές του δρόμου.Image

Τροχαίο δυστύχημα - Φωτογραφία goodnet

(Άμορφη μάζα σιδερικών το ΙΧ – Φωτογραφία από goodnet)

Ποιοι επέβαιναν στα άλλα δύο ΙΧ

Επί τόπου έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τέσσερις τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για έναν άνδρα με καταγωγή από το Ρέθυμνο αλλά και για μία οικογένεια τριών ατόμων (τον μπαμπά τη μαμά και το παιδί). Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες υποβάλλονται σε εξονυχιστικές εξετάσεις ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει τελικώς ανησυχία όπως είχε αρχικά εκδηλωθεί για τον έναν εκ των τεσσάρων τραυματιών.

Τροχαίο δυστύχημα - Φωτογραφία goodnet

(Σοκάρουν οι εικόνες από το νέο τροχαίο – Φωτογραφία από goodnet)

Στο πένθος η οικογένεια του θύματος

Το νέο τροχαίο δυστύχημα έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του άτυχου 58χρονου οι οποίοι σε κατάσταση σοκ έχουν φτάσει στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Στο σημείο που προκλήθηκε η νέα τραγωδία βρέθηκαν δυνάμεις της Τροχαίας του ΒΟΑΚ καθώς και η ίδια η διοικήτρια προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

πηγή: www.goodnet.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ